Julesalg på Odense Værkstederne

Af Linda Hvidsten

Odense Værkstedernes traditionelle julemarked er desværre aflyst i år, men det er vores julesalg og julehygge ikke. Alle er velkommen.

Så nu vi åbner dørene til Odense Værkstedernes julesalg, som bliver afholdt med alle retningslinjer i forhold til corona. For eksempel må der max. være 10 gæster i butik og cafe, heraf 3 i butiksområdet ad gangen. Man skal bære mundbind eller visir, på nær når man sidder ved bordene i cafeen. Derudover afsprittes butik og cafe efter hvert besøg.

I butikken findes der vare i alle prisklasser. Butikken laver også gavekasser på bestilling, igen i forskellige størrelser og prisklasser. Alt der bliver solgt, er lavet på Odense Værkstederne.

Ønsker du indpakning, står de dygtige medarbejder klar til at pakke flot og omhyggeligt ind

Butikken er åbent mandag til torsdag 9 til 14 og fredag 9 – 12. Derudover er der ekstra åbent op til jul, nemlig tirsdag og torsdag i uge 48, 49, 50 og 51 samt tirsdag i uge 52, hvor Butikken også holder eftermiddagsåbent.

Her vil der være mulighed for at booke tid, på telefon: 63 75 96 46, så man er sikker på, at der er plads i butikken. Man kan faktisk ikke komme ind i Butikken i de udvidede åbningstider, uden at have booket en tid. Der er tider fra 15.00–15.45, 16.00–16.45 eller 17.00-17.45.

I cafeen sælges risengrød og æbleskiver. Du kan også købe portionspakket, hjemmelavet guf, som enten kan nydes i cafeen eller tages med hjem.

I butik og café kan der kun betales med kontanter og MobilePay, så du kan ikke betale med kort.

Den 3. og 17 december vil grupperne i Aktivitet og Samvær også stå med en lille bod, hvor de sælger juleting, de selv har lavet. Her kan der kun betales kontant.

Butikkens julesalg findes i butikken på Rytterkasernen 19, Odense C.  

Viking Rubber Company

En vild uge i dansk politik en efterretningsskandale og ministerrokade