Interview med Annette fra Køkkenet og Cafeen

Af Rikke Birch Jensen, Ulrik Aagaard og Torben Markvardsen.

Fortæl om dig selv og hvad har du lavet før?
Jeg hedder Annette Altenburg, jeg er 45 år gammel og jeg bor i Næsbyhoved Broby sammen med min kæreste, som jeg har boet sammen med i fem år. Jeg er født i Kerteminde og har gået på Klostermark, Sanderum, Enghave og Lundhaveskolen.

Jeg startede min skolegang på Klostermarkskolen og jeg sluttede af på Lundhaveskolen, hvor jeg gik ud af 8. klasse. Efter min skoletid kom jeg på den gamle Café Klare nede i Klaregade, hvor jeg arbejdede fra 1996-2003. Så var jeg væk i et år fra 2003-2004, kun afbrudt af en enkelt afstikker til Sjælland, fordi min søster og svoger boede derovre.
Jeg blev meget glad, da jeg kom retur til Odense på Fyn.

Hvorfor valgte du Caféen og Køkkenet?
Det gjorde jeg, fordi jeg godt kan lide at gøre rent og stå og betjene kunder og lave mad. Jeg arbejder fire dage om ugen, hvor jeg møder ind mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 9.15. Jeg har hjemmedag om torsdagen

Hvad er dine arbejdsopgaver?
Når jeg kommer om morgenen, hjælper jeg med sælge morgenmad.
Til frokost sælger jeg varm mad og smørrebrød. Fra kantinen på 1 sal, hjælper jeg medarbejdere med at skære f.eks. smørrebrød ud, hvis der er brug for det. Jeg rydder op efter mig i Caféen.
Jeg er i køkkenet mandag og onsdag. I køkkenet smører jeg smørrebrød og hjælper med til at lave den varme mad.

Hvad drømmer du om?
Jeg vil gerne fortsætte med at arbejde på Rytterkasernen, men jeg har ikke nogen egentlig drømme om nyt arbejde eller andet.

Det er Torben, Rikke og Ulrik, der har lavet artiklen om Annette.

Danseforestillingen ”De Vilde Svaner” i rådhushallen i Odense

I audiens hos Dronning Margrethe