HC Odense klar til sæson 2019/20

Af Rikke Birch Jensen

Til næste sæson har H C Odense har fået nye spillere og trænere og nogen er stoppet. Ændringer har jeg skrevet en artikel om.

Nycke Groot er ny spiller i HC Odense til sæsonen 2019/20

Susanne Madsen spiller i nummer 7 og skal være væk i næste halvsæson, fordi hun skal har sin andet barn. Hun har et barn i forvejen og nu skal hun har et til.
H.C. Odense får en ny spiller og hun spiller på det svensk landshold. Hun hedder Nathalie Hagman. En ny meget spændende spiller og er der også en der er skifter fra en ungarsk klub til H.C. Odense og hun hedder Nycke Groot, hun er Hollandsk landsholdsspiller og til hende er der meget store forventninger.

Syv spillere fra Odense Håndbold er udtaget til Danmarks håndboldlandshold
De syv spillere er:

Ingvild Bakkerud
  • Althea Reinhardt
  • Kathrine Heindahl
  • Freja Cohrt
  • Trine Østergaard
  • Stine Jørgensen
  • Mie Højlund
  • Nadia Offendal

Også Ingvild Bakkerud og Tess Wester er udtaget til landsholdssamling for hhv. Norge og Holland.

Nye trænere
Assistenttræner Bo Rudgaard stopper og i stedet for er ansat Karin Brødsgaard og Kristian Danielsen, som skal assistere Jan Pytlick i næste sæson.
Karen Brødsgaard leder til dagligt tropperne i EH Aalborg og har tidligere været assistenttræner for det svenske herrehold Alingsås. Derudover har Karen Brødsgaard spillererfaring fra håndboldbanen. Den tidligere stregspiller har blandt andet spillet for ligaklubber som Aalborg DH, Viborg HK og Ikast-Bording, inden hun stoppede karrieren i 2010. Karen Brødsgaard var også med til at vinde OL-guld i 2000 og 2004 med det danske kvindelandshold.
Kristian Danielsen er lige nu cheftræner i Skanderborg Håndbold, som ligger på en 11. plads i ligaen med 12 point. Cheftrænerjobbet fik Kristian Danielsen tilbage i 2017, og inden da var han tilknyttet som assistenttræner for klubben.

Odense Håndbold får ny målvogtertræner fra næste sæson.
Frederik Skou Hansen er navnet på den nye træner, som skal tage sig af målvogterne i Odense Håndbold fra næste sæson. Den unge målvogtertræner har skrevet under på en etårig aftale med Odense Håndbold.
Frederik Skou Hansen er 23 år og spiller selv håndbold i 1. division i Otterup HK. Han har tidligere spillet i GOG og har i sin håndboldkarriere også været inde omkring ungdomslandsholdet. Han har desuden været håndboldtræner i mange år, og ved siden af håndbolden studerer han psykologi.

Mathilde Schæfer udlejet til DHG.
Mathilde Schæfer udlejes fra næste sæson til DHG Håndbold, som spiller 1. division. Den unge bagspiller vil fortsat træne med Odense Håndbolds ligahold, men skal også træne og spille kampe for DHG Håndbold.
Mathilde Schæfer er 21 år og har spillet i Odense Håndbold siden 2016. I sæsonen 2016/2017 pådrog den unge bagspiller sig en korsbåndsskade, som hun er kommet tilbage fra.

Det nye logo.

Odense Handball A/S skifter navn og logo.
Pr. 1. juli 2019, hvor den nye sæson 2019/2020 officielt starter, skifter Odense Handball Club A/S sit gamle logo ud med et nyt.
Odense Handball Club A/S skifter samtidig navn til ’Odense Håndbold’.

Rikke og Torben laver interview med Susanne Madsen.

The Minds of 99

Koncert med “Sækken med Hip Hoppere”