Mit arbejde under Corona nedlukning

Skrevet af Rikke Birch Jensen

Medens der været Corona nedlukning, har de borgere, der er tilknyttet flere afdelinger på Odense Værkstederne, kun måtte arbejde på en afdeling. Grunden til det er for ikke, at have for mange daglige kontakter og for, at undgå eventuel smittespredning.

Under hele Corona nedlukningen, har jeg kun været et sted og det er i Butik og Egen-produktion. Der har jeg lavet keramik. Jeg har også strikket på en strikkelise, og det er sjovt at prøve.
Jeg har klaret mig fint, imens alt det Corona har stået på. Det har været hårdt for mig. Jeg har også været med til, at dyppe keramik og jeg har også være med til at glasere keramik.

Onsdag formiddag har jeg været i butikken fra 9 til 11:30. Jeg har været glad for at være i Butik og Egenproduktion, medens jeg ikke kunne komme i medie.

Jeg har skabt flere nye venskaber, end jeg havde før. Jeg har ikke haft en normal hverdag, men jeg har haft det godt og fint og okay med det. Det var ikke helt super, men super godt på en anden måde.

Rikke med en taske som hun har lavet af nogle gamle cowboybukser

Jeg synes det er godt, at komme i gang igen, på begge steder. Jeg har været i godt humør det meste af tiden i Butik og Egenproduktion og har haft det lidt sjovt. Jeg har ikke kedet mig i Butik og Egenproduktion.

Jeg startede igen i medie torsdag den 2/9. Det er mærkeligt, at være tilbage i medie, efter så lang tid, jeg ikke har været i medie.
I halvanden år, har jeg ikke kunnet komme i medie og det er lang tid, jeg har været væk.

Mit humør har været godt på en anden måde, men ikke helt godt. Jeg kom igennem det, på en flot måde, syntes jeg selv

Jeg har glædet mig meget, til at komme tilbage til medie igen om torsdagen og fredagen. Ikke mindst til, at skulle hilse på, mine gode kollegaer igen i medie

Demonstration på Flakhaven

Motion til og fra arbejde