Film Knusdagen 2018

Vores oplevelse af Film Knusdagen d. 29. august.

Tekst: Tine Larsen
Foto: Torben Markvardsen
Film nr. 1, hed Den Hemmelige Skakspiller og var produceret af Tv-Glad København. Filmen handler om Morten, som er en stilfærdig mand, hvis største interesse er skak. Han er, overraskende god og kan spille mod de bedste mesterspillere. Vi synes filmen var god. Den viste at Morten havde styr på det, at spille skak.
Næste film handlede om julemanden og hed Hvem Ringer Til Julemanden. Den var produceret, af Røllum Gl. Skole og handlede om julemanden, som midt i sin travleste tid bliver forstyrret, af sin kone.
Freddy til Hest, var produceret af Unik Tv. Freddy har valgt, at gå til rideterapi og i filmen fortæller Freddy, hvordan det giver ham livskvalitet.
Den fjerde film hed Skør med Kærlighed, den var produceret af Glad Grafik og Animation. Den omhandlede den svære kærlighed og det at være smaskforelsket og tilmed blive forstyrret, af sin kæreste på arbejde.
Jagten på Harald Plum, er en film, som er produceret af Medieskolen Juno. Filmen handler om, at nogle filmfolk har søgt efter en af historiens store mænd på Fyn. Han havde mange penge og kendte mange mennesker, men hvem var han og kan man stadig komme i kontakt med ham?
Efter en pause så vi en film om Sammenlægningen af Odense Værkstederne. Filmen var produceret af nogle af vores kolleger i Mediehuset Odense. Filmen handlede om processen og borgerinddragelsen i forbindelse med sammenlægning, af Odense Værkstederne.
Næste film havde titlen Venlighed – giv det videre og var prodoceret, af Glad Grafik og Animation. Filmen handlede om, at det kan være svært at komme rundt, når man er handicappet, men udviser man venlighed giver det glæde.
Pedellerne var produceret af, Tv-Glad fra København og handler om, at en gruppe medarbejder fra Glad Pedelteamet har fået til opgave, at rydde op på den lokale tankstation. Man følger deres arbejde, som byder på en række udfordringer, men ved fælles hjælp klarer de det og er stolte af deres indsats.
Josefine gør det selv var sidste film. Den var produceret af Multimedie Teamet, hvor Josefine viser hvordan, man kan klare rengøringen, hvis bare man tror på sig selv og synger imens.
Vi synes, det var nogle gode film som alle producenterne kan være stolte af.

Interview med Ghita Nørby

Interview med Linse Kessler