Fællessang på Odense Værkstederne

Af: Tekst: Rasmus Svendstrup Foto: Simon Edlefsen og Torben Markvardsen

Hver tirsdag formiddag er der her på Odense Værkstederne fællessang. Det specielle ved vores fællessang er, at det foregår på Teams. Herunder kan I læse et interview med Patrick Law Hansen, som spiller til fællessang.Fortæl om dig selv?

Jeg er 26 år gammel, og så spiller jeg musik, jeg elsker at spille for folk. Jeg har gået på Fraugde skole, Korup skole og gået på CSV og så har jeg ikke gået andre steder. Jeg bor her i Odense sammen med min mor og min mormor.

Hvordan fik I idéen til fællessang?

Det var Stanislav og Gerhard som spurgte mig, om jeg havde lyst til at spille til fællessang, hvor man kan gøre folk glade. Jeg svarede ja til det spørgsmål, det ville jeg rigtig gerne.

Patrick ved klaveret og Simon i baggrunden med sin hat
Hvad vælger du de numre du spiller ud fra?

Jeg vælger de numre folk kan synge med på og danse til. Jeg kan selvfølgelig også spille andre numre, som jeg laver hjemme i mit lille studie. Normalt så spiller jeg de sange som folk kender.

Du spiller selv på tangenter til fællessang, hvor du har en anden musiker med. Hvem er han?

Han hedder Simon, og han er den nye forsanger i Bali. Han spiller på Cajon til fællessang. Cajon er sådan en slags tromme. Han spiller med mig, hvor jeg spiller et backtrack. Simon spiller oven i Backtracket.
Vi har aflyst fællessang om torsdagen fordi vi syntes at der ikke var så mange der lyttede med. Derfor spiller vi kun om tirsdagen fra kl. 10-10.30.

Hvordan er det at spille, hvor du ikke kan se så meget af publikum?

I starten synes jeg det var lidt grænseoverskridende. Jeg kunne ikke se på publikum, om de var glade eller de var sure, men jeg har nogle gode kollegaer som bakker mig op. Det gør mig glad, at kunne se mine kollegaer danse og synge med. Det er lidt grænseover-skridende at det kun er på Teams.

Hvordan synes du at tilslutningen til fællessang er?

Jeg synes at tilslutningen er rigtig god. Vi får de andre grupper med, og der er gode billeder på Teams. Vi har bare en fest når vi spiller.

Har du spillet til andre arrangementer ud over dem på Odense Værkstederne?

Ja, det har jeg. Jeg har spillet til fredagsdiskotek her, når de andre grupper må komme herover på Cafeen i nr. 19. Jeg spiller til fredagsdiskotek når Stanislav beder mig om det.

Caféen i nr. 17


Sort gruppe er med på Teams
Musik og teater

Anmeldelse af “Bratz Total Fashion Makeover”

Festdag i gården