Erik Jørgensen i Skånejob hos 7-Eleven

Af Tine Skovgaard Larsen og Torben Markvardsen.

Efter aftale med Erik Jørgensen tog fotograf Torben Markvardsen og jeg ind til 7-eleven i Vestergade for at interviewe ham om hans job.

Fortæl om dig selv?
Erik Jørgensen fortalte, at han arbejdede i 7-eleven og at han var født i Sunds i nærheden af Herning og at han har gået i skole på Nordfyn.

Hvad har du lavet før du startede hos 7-Eleven?
Erik fortalte, at han i to år har arbejdet hos 7-Eleven. Desuden har Erik også arbejdet i næsten ti år på Fyns Væddeløbsbane, men han måtte holde op, fordi han fik problemer med ryggen. Desuden har Erik arbejdet som medhjælper hos en mekaniker og på et gartneri i flere år, hvor arbejdet bestod i at lave potteplanter og andet forefaldende arbejde. Han har også arbejdet på en rideskole ved Ringe, samt på en hundekennel.

Hvorfor ville du i job med løntilskud og hvordan kom du det?
Erik fortalte, at han har arbejdet på Skovgården og Bregnevej i flere år. Han fik lyst til at komme i job med løntilskud. Han kontaktede Bjørn Andersen, som var jobkonsulent på Bregnevej. Bjørn fik ham i Skånejob på Odense Væddeløbsbane, hvor han arbejdede i flere år

Hvor lang tid har du arbejdet hos 7-Eleven?
Erik har arbejdet hos 7-eleven i Vestergade siden 3. september 2018.

Fortæl om, hvad du arbejder med hos 7-Eleven?
Erik fortalte, at han var glad for sit arbejde hos 7-Eleven i Vestergade. Om sit arbejde fortalte Erik, at han fylder frostvarer op. Han er også ude på lageret, hvor han tømmer skraldespande og smider pap ud.

Hvad er din arbejdstid og hvor mange timer?
Erik arbejder mandag, onsdag og fredag fra 9-12.00. Tirsdag og torsdag har han fri.

Hvad laver du i din fritid?
I sin fritid holder Erik af, at gå lange ture og sommetider tager han i biografen og ud at spise.

Hvad kunne du tænke dig at lave i fremtiden?
Erik fortæller, at han gerne vil gerne fortsætte med at arbejde i 7-Eleven og derudover har han ingen planer for fremtiden.

Vi sagde tak til Erik, fordi han ville lade sig interviewe og Torben og jeg tog tilbage til Mediehuset på Rytterkasernen.     

Tine interviewer Erik i 7-Eleven

Handicapprisen 2019

Danseforestillingen ”De Vilde Svaner” i rådhushallen i Odense