Disney Dreamlight Valley Anmeldelse

Af Josefine Andersen

Disney invitere dig ind i en magisk verden med mange kendte karaktere i deres ny spil dreamlight valley

Dette spil er kun på Engelsk og kan fås til Computer PS4,PS5, Xbox One, Xbox series s/x, Nintendo switch, og vil snart komme som app.

Plot

Du vender tilbage til et barndoms sted og finder det har ændret sig, forglemmelsen, har taget over, nu er det op til dig og dine nye Disney venner at genopbygge byen.

Jeg føler plottet nogen gange er lidt plat, du skal finde de magiske ting for at kunne bekæmpe den onde forglemmelse, det inkludere en vandkande og fiskestang. Hele plottet føles mere som en billig skrevet ide, der bare er baggrund for et farming spil.

Gameplay

Spillet er i samme slags stil som animal crossing og stardew valley. Du kan fiske, høste frugt og grønt og andre ting for at forbedre byen. Du kan købe ting og tøj fra onkel Joakim, du kan sælge ting til Fedtmule for at få penge, hvad end du gør, så sælg ikke ler, det en af de sværeste ting at få og du skal bruge den del for at kunne komme videre, samt skal du opbygge dit venskab for at komme videre, så ignorer ikke disney figurerne.

At fiske var meget svært at lære men efter du finder af det er det nemt nok. Du skal vente til den er i den hvide cirkel før du klikker.

Dette spil er lige som så mange andre spil i samme genre, guider dig maget lidt og forventer du selv finder ud af hvad du skal gøre. Jeg måtte flere gange gå online for at komme videre i spillet. At finde Remys opskifter for Mickey var umuligt. Den siger kig på billedet for at finde dem og de var slet ikke i nærheden af noget på det billede.

Pris

Spillet er lige nu i early acces, det betyder det ikke officielt er ude, når det kommer officielt ud vil det være gratis, der ikke en officiel dato, men det forventet at komme ud i 2023. Men hvis du ikke kan vente kan du købe det nu i early acces, for en pris på mellem 200-500 kr.

Pris forskellen er på grund af de forskellige spille konsoller, samt at der kan købes deluxe og ultimade edition af spillet,

Jeg anbefaler ikke at købe deluxe eller ultimade, fordi de kommer kun med lidt extra møbler og tøj samt lidt ekstra penge, alle disse ting kan du skaffe gennem spillet, så de ikke de ekstra penge værd.

Bugs

early acces betyder spillet ikke er helt klar til at være ude og det kan resultere i bugs. bugs er små fejl der kan være i et spil og det er en meget normal ting i spil og oftest bliver de fixet i løbet af spillets levetid. Jeg har f.eks. oplevet i dreamlight valley, ikke at være i stand til at åbne kister og at min karakter ikke har det rigtige tøj på

Er det godt

Som en der elsker Disney og den her genre i spil, må jeg sige det her er et fantastisk spil, der nemt nok for et barn, men spændende nok til at en voksen os kan nyde det.

Det et flot fuldt lavet spil, med masser ting at gøre og opdag.

Høstgudstjeneste i Vor Frue Kirke

Min hyldest til Højskolesangbogen