Anmeldelse af “Call of Duty: Modern Warfare 2” (2022)

Efterfølgen til Modern Warfare Reboot fra 2019

I de nye spil jager vi Hassan, lederen af det mexicanske cartel, som har stjålet nogle amerikansk missiler.

Jeg synes det var endnu et rigtig fedt Call of Duty spil. Kampagnen i år var rigtig awesome og jeg kunne faktisk bedre lide den end Vanguard fra sidste år. Vanguard var ikke noget dårlig spil, men anden verdenskrig i spil er bare ikke mig.

Denne kampagne er den bedste i Call of Duty jeg har spillet, siden det første Black Ops og Modern Warfare 2 og 3. I år var jeg blæst væk. For eksempel i en mission kommer du ud og køre bil og skyder på fjender samtidigt. Man hænger også fra en helikopter som bliver skudt ned.

Og igen når du en gang er færdig med spillet, som plejer at tage 6 til 7 timer, så kan du gå videre til dens gode multiplayer-del. Den er rigtig sjov og god som den plejer og være. Der er blev tilføjet noget nyt, for eksempel kan du svømme.

Jeg har spillet Call of Duty siden det originale Modern Warfar 2 fra 2009. Siden da har jeg elsket serien for dens non-stop action kampagne og for dens rigtig sjove Multiplayerdel. Hvert år ser jeg altid frem til et nyt Call of Duty spil, og det var rigtig fedt se nogle kendte ansigter som Soap MacTavish Ghost og Kaptajn Price igen, men Price var også med i det sidste spil.

6 stjerner til Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

nu glæder jeg mig til Modern Warfare 3.

.

Da jeg næsten blev Kandisfan

Ukrudtsbrænder-kursus hos
Skovhjælperne