Call of duty: Modern Warfare 3 (2023)

Skrevet af Mikkel Andersen

Anmeldelsen af sidste kapitel i Modern Warfare Reboot Trilogien

I det nye spil jager vi Makarov.

Jeg synes kampagnen i år var virkelig skuffende. Jeg synes den var alt for kort og det var nok den dårligste kampage jeg har spillet siden Call of Duty Infinite Warfare og Black Ops 3. Så kunne jeg bedre lide spillet fra sidste år. Der var heller ikke nogen holy shit øjeblikke med denne gang.

I år var der tilføjet lidt Warzone ting til gameplayet og det var jeg ikke helt tilfreds med, nok fordi jeg ikke har spillet Warzone som jeg har prøvet to gange.

Jeg stormede bare igennem banen, kun for at få missionen udført. Så hvis man skal spille den nye Call of Duty, kan jeg anbefale Multiplayer.

1 stjern til Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023)

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/DZNSOEVJtok?si=z9s66xrPDn44xvsD” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>

Anmeldelse af bogen “Nærmest fri – Min vej ud af mørket” af Daniel Ryge

Højskolens historie