Af Jacob Hemberg
Den 8. oktober
fejrer vi Brunsvigerens Dag for fjerde år i træk. Tidligere år har vi mødes i
kantinerne på Odense Værkstederne og sammen spist brunsviger, som de havde bagt
i Køkkenet.
Men med en Corona skygge hængende over os, var vi nødt til at gøre det
anderledes i år.
Signe Åsleff der arbejder i Cafe i nr. 19 fik en god ide om, hvordan vi kunne fejre Brunsvigerens dag i år.
Jeg har lavet et
interview med Signe, som du kan læse her på siden.
Signe
fortæller: Jeg så på Facebook, at der var Brunsvigerens Dag. Så tænkte jeg, at
det skal vi lave på mit arbejde. Jeg foreslog Charlotte, at vi skulle fejre
Brunsvigerens Dag her på Rytterkasernen. Hun sagde, at det skulle vi lige
overveje, for det lød som et stort projekt, at skulle lave 300 stykker brunsviger,
for der skulle være et stykke til alle medarbejdere og personale på
Rytterkasernen.
På grund af disse Coronatider, laver vi dem i muffins forme, det er brunsviger
der bliver til en muffin. Så er der en til hver.
Jeg tror at det var Christian Pind, der fandt opskriften, og Melisa og Lone der
står for at bage brunsvigerne.
Når de er bagt bliver der pakket en plade til hver gruppe og Charlotte går rundt
med brunsvigerne til grupperne.