Anmeldelse af “Oppenheimer”

Af Mikkel Anderen

Endnu et mindblowing mesterværk fra Christopher Nolan.
En film baseret på virkeligheden.

Filmen handler om J. Robert Oppenheimer, der spilles af Cillian Murphy. Han vil bygge en bombe før nazisterne, for at overbevise dem om, at han kunne bygge bomben først, for det var kapløb om, hvem der kunne levere den første. Men det var også for vinde krigen.

For det første – misforstå mig ikke – jeg synes faktisk det var en rigtig god film, men den var lidt kedelig. Det var ikke sådan, jeg kedede mig meget, men jeg synes ikke den havfe behøvet at vare 3 timer.

Christopher Nolan fik leveret endnu en rigtig god film. Det var også en flot film at se på. Oppenheimer må nok være Nolan’s bedste film siden Inception og The Dark Knight. De vil altid være mine yndlingsfilm. Filmen var mindre indviklet end TENET, for den var ikke nem at forstå.

Alle spillede igen rigtig godt og Christopher Nolan har igen Cillian Murphy med, som han har brugt i hans film siden Batman Begins,

Den rigtige Oppenheimer ses til højre. Til venstre ses Cillian Murphy, der portrætterede ham i filmen.

5 stjerner til Oppenheimer.

Nu glæder jeg mig meget til The Equalizer 3, som får premiere den 31. August.

Se traileren til Oppenheimer herunder.

Interview med Zander Sandberg

Anmeldelse af “Barbie”