Anmeldelse af Kylie Jenner hudplejesæt.

Af Josefine Andersen

Urenheder i huden er et problem mange har. Så det intet under, at der er mange forskellige produkter, der prøver at løse problemet, Kylie skin er en af disse slags produkter.
For en pris på omkring 350 kr. kan du få en prøvepakke med fire hudprodukter, det et godt testsæt til at se om det noget for dig.

Hvem er Kylie Jenner
Kylie Kristen Jenner er en amerikansk reality-stjerne, forretningskvinde og internet stjerne. Hun er kendt for at være med i det populære realityshow ”Keeping Up with the Kardashians” sammen med sin familie.

Indpakningen/emballagen
Dette vil jeg gerne give meget ros. Den lyserøde pastelfarve er æstetisk tiltalende at se på. Papæsken de er pakket ind i, er det godt beskrevet, hvordan du bruger hvert produkt i æsken – hvilket var dejligt. Jeg har prøvet med andre mærker at jeg måttet på nettet for at få at vide hvad jeg skulle gøre med produkterne.
En ting jeg er meget glad for at se, var at beholdernes låg kan nemt tages af. Så du kan bruge produkterne fuld ud, uden at spille noget.

Producenterne
Pakken kommer med fire produkter til din hud. En skumansigtsvask, en fugtighedscreme, et vitamin c-serum og en vaniljemælk toner.

Skumansigtsvasken er til daglig brug, og var faktisk det produkt der holdt længst for mig. Du behøver ikke mere end et lille tryk hver gang du bruger den. Den er meget blid på huden.

Vitamin c serummet, skal bruges to gange dagligt, så det var selvfølgelig den jeg løb tør for først. Det er en meget blid creme som man ikke lægger mærke til man har på huden, når den er tør.

Vaniljemælk toneren, er en blid toner du skal bruge efter at have vasket ansigtet, den er desværre ikke parfume fri, hvilket er en skam siden parfume kan give hudproblemer.

Fugtighedscremen, der står på pakken du skal spare på produktet, så jeg brugte den to gange om ugen. Den var ikke særlig fugtgivende.

Endelig dom
Efter at have brugt den i et par måneder, må jeg ærligt sige, jeg ikke så nogen forskel på min hud. Resultat af det her dyre sæt var ikke anderledes ind den billige ansigtsvask jeg normalt bruger.
Siden Kylie mærket er dyrt anbefaler jeg at købe et billiger alternativ, da resultatet ikke er prisen værd.

Det kan være den virker bedre på en der bruger makeup til daglig, lige som Kylie, men jeg selv bruger sjældent makeup. Så det ikke en ting min hud får urenheder af.

Historien bag 1. april “Aprilsnar”

Borgerdrevet café i Borgernes Hus