Anmeldelse af “Good Omens”

Af Josefine Andersen

Den anden sæson af Good Omens er nu på Prime Video. Den første sæson er baseret på bogen, Good Omens, skrevet af Terry Pratchett og Neil Gaiman. Siden der kun er en bog, er anden sæson ikke baseret på en bog. Men der er digtet videre til serien. Neil Gaiman har dog været med til at skrive manuskript for sæson 2.

Plottet

Dæmonen Crowley og Englen Aziraphale blev for lang tid siden givet opgaven, at sørge for at armageddon sker. Men de er ret glade for jorden og vil ikke have den går under. Og i slutningen lykkes det dem at stoppe det.

I Sæson 2 efter Crowley er blevet fyret fra sit dæmonjob, og Aziraphale står uden himlens støtte, får de noget af et mysterium på hånden, fordi ærkeengel Gabriel er dukket op i Aziraphale´s boghandel, uden at han har nogen anelse om hvem han er.

Hvad er dårligt

Sæson 1 var meget stærk i plottet, hvor sæson 2 mere bare ruller med en historie. I de første par episoder føles det som om, de prøver at lave så mange jokes som muligt, så meget af det føles unødvendigt. Flere af karaktererne der er med i sæson 1, er desvære ikke med i sæson 2.

Sæson 2 har også mange af de samme problemer, som sæson 1 har, hvor historien er lidt over det hele med flashbacks, karakterer som du ikke helt ved hvad formål de har i historien. Men I slutningen fletter det hele sig sammen.

Hvad er godt?

Sæson 2 lever op til sæson 1, på måden at fortælle en historie. Der er digtet godt videre på historien. Jeg kunne specielt godt lide hvordan den går mere i dybden med Crowley og Azriaphale’s historie. David Tennant og Michael Sheen er fantastiske skuespillere, der hiver dig ind i rollen.

Den sidste episode var virkelig god og gjorde hele rodet værd at se. Den efterlod os dog med et knust hjerte. men bare rolig Good Omens er godkendt for en sæson 3. Så nu er det bare at vente på den bliver lavet.

40 års arbejdsliv – 40 år på samme tankstation

Anmeldelse af “Den lille havfrue”