40 års arbejdsliv – 40 år på samme tankstation

Af Mikkel Andersen

Historien om Lars Beck-Jacobsens 40 års arbejdsliv

Skrevet af Carina Cederkof Jessen

Lars’ arbejdsliv
Lars er glad for være på Cirkel K og for sine kollegaer, og for stemningen. Lars har det er også hyggeligt med alle kunderne, som han faktisk kender navnene på de fleste af. Lars går i sin egen verden og passer de forskellige opgaver på forpladsen til Cirkel K på Hjallesevej. Lige fra han møder om tirsdagen kl. 7-13, om onsdagen har han fri og om torsdagen 7-12. Nogle gange i weekenden kan Lars godt, når han keder sig finde på at går forbi og tømme skraldespanden, eller se om der er andet han kan hjælpe med (han bor lige ved siden af).

I gamle dage
Før Cirkel K blev til Cirkel K, hed den Shell. Det er helt tilbage da Cirkel K hed Shell, Lars startede. Lars hjælper også med forskellige arbejdsopgaver på de andre Cirkel K tankstationer i Danmark, men har hele tiden haft base på den samme Cirkel K tankstation. Nogle gange arbejder han så meget, at Lars møder kl. 5 og først går hjem kl. 20 og er træt. Udover Cirkel K her Lars også været i praktik, ude ved Autohuset Vestergaard, hvor Lars bl.a. vaskede biler. Lars har også været på erhvervsskolen i Gelsted, hvor han tog sit kørekort og ved Fyns dagcenter. Derefter tog Lars på Egmont højskolen oppe i Hou. Faktisk har Lars også været på Bregnevej i 3 måneder, har hjalp Lars med at hente varer, sammen med en der hedder Thomas.

Sjove oplevelser
En af de bedste oplevelser Lars har haft på Cirkel K, var dengang, tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen sammen med sine 4 livvagter pludselig kom ind på tanken. Lars Løkke Rasmussen skulle låne toilettet. Imens snakkede Lars med en af hans livvagter, og bagefter også med Lars Løkke Rasmussen selv, som inviterede ham en tur på Christiansborg. Også Lars Christian Lilleholt, har Lars et godt kammeratskab med, han er kommet forbi for at for ordnet bil engang imellem, de to får sig også en god snak om altmuligt.

40 års Jubilæum
Den 1/6 2023 (den dag der var fyldt af kartofler på kørebanen over Storebæltsbroen, heldigvis kom de ikke for sent.) blev Lars hyldet på Cirkel Ks hovedkontor i København og i lufthavnen, hvor Lars er blevet hædret med en fin pris og en flaske champagne og et billede, af alle medarbejderne på Cirkel K i hele Danmark, med gallamiddag, sammen med en anden af medarbejderne, fra Roskilde. Det var en spændende oplevelse.

Anmeldelse af “The Expendebles 4 (2023)”

Anmeldelse af “Good Omens”