Anmeldelse af “Star Wars Jedi: Surivor”

Af Mikkel Andersen


Star Wars Jedi: Surivor

Efterfølgeren til Jedi: Fallen Order fra 2019

Du spiller stadig som Cal Kestis (som er motion capture af Cameron Monaghan) Jeg spiller det stadig og jeg har langt fra gennemført det endnu. Jeg synes at historien indtil videre er godt fortalt,

Gameplayet: spillet er et halvt open world spil.

Jeg har vært i lysesværd dueller, kæmpet imod bosser, og opgraderet mit lysesværd. Jeg har fået lidt forskellige lyssværd. Du har også en robot følges ven BD -1 der aktivere gennem veje og scanner fjernerne og andre ting. Den kan også give dig liv og du kan bruge the force til at gøre tiden langsom eller åbne døre. Du kan åbne også åbne op for nye skills – liv, combat og force. Jeg har lige fået et nyt skill. Man skal også løse puzzles, så spillet spilles meget som UNCHARTED Dark Souls og Batman Arkham,

Jeg synes indtil videre det er et virkeligt godt spil og det er et af de bedste jeg har spillet siden Ghost of Tsushima fra 2020 og UNCHARTED serien.

6 stjerner til Star Wars Jedi: Surivor

May the force be with us.

Nu glæder jeg mig til at komme i gang med Jedi: Fallen Order

Traileren til “Star Wars Jedi: Surivor” kan ses herunder:

Anmeldelse af Netflix-serien ”Sygeplejersken”

Odense Pride 2023