Anmeldelse af bogen “Anne, Sanne og Lis”

Af Line Bach Huus

Bogen starter med hvad journalisten, der har interviewet Anne, Sanne og Lis om, og om hvad de har svaret. Det synes jeg er ærgerligt, for det gør den lidt tung at starte med. Men efterhånden som man kommer ind i bogen, så er den meget god.

Man får meget at vide om deres liv og karriere, og om deres sange samt hvordan de er opstået. Der står om hvem sangene er skrevet til. Der er gode billeder med i bogen. Man får en masse at vide om alle tre hovedpersoner og det er en god ting. Man læser også om mange af deres gode sange, og om at de har været i et band sammen. Her tænker jeg på Anne Linnet band samt nogle flere bands.

Hvad bogen ender med vil jeg ikke røbe. Men jeg kan rigtig godt anbefale at læse bogen. Da det er en rigtig god bog som man godt vil læse meget af. Det er en spændene bog. 
I bogen bliver der refereret til de forskellige bøger som de hver har lavet.

Hvis man godt kan lide Anne Sanne og Lis, og er stor fan af dem alle tre, kan jeg godt anbefale at læse den. 
Jeg vælger at give bogen 6 ud af 6 stjerner. Det gør jeg fordi det er en rigtig god og spændene bog det meste af tiden.Den er meget svær at lægge fra sig igen, når man først er begyndt på den. Det er godt.

Odense Blomsterfestival

Anmeldelse af Smukfest 2019