Anmeldelse af “Bluey-spillet”

Af Josefine Andersen

Det længe ventede Bluey spil er nu tilgængeligt på Nintendo Switch, PS4, PS5 og XBOX series x. Spillet koster mellem 225,- – 325,- kr. afhænge af konsol og hvor du køber det.

Spillet er på Dansk, men du skal ind i indstillinger for at ændre sproget fra Engelsk til Dansk.

Hvad er Bluey?

Bluey er en Australsk tegnefilmsserie lavet af Ludo-studio. Den handler om Bluey, hendes familie og venner. Sammen laver de mange sjove lege og eventyrer. Det er en farverig, velskabt animeret verden, hvor alle er hunde. Blueys egen familie er australske kvæghunde. Men der er mange andre racer, som bland andet deres naboer, Lucky, der er en golden retriver, og Judo, der er en Chowchow.

Hele serien er på Disney+ men der er også nogle episoder på DRTV. Samt mange på youtube med Dansk tale.

Hvad kan man i spillet?

Det ferie og Blueys familie har masser af planer, de bliver dog lidt ændret, når de finder deres fars gamle skattekort.

I spillet kan du spille alene, eller med op til 3 andre. Men spillet er ikke et konkurrencespil, i stedet skal i følges ad og arbejde sammen. Sammen skal I kravle og hoppe for at finde klistermærker. I kan spille jorden er giftig, samt holde oppe ballon.

Er det godt?

Hvis jeg skulle beskrive spillet med to ord ville det være, flot og kedeligt.

Spillet har en god grafik, der matcher tv serien. Men gameplayet er kedeligt.
Jeg forstår det for små børn, men stadigvæk nærmest alt du gør, er at løbe rundt, skubbe til ting og samle klistermærker. Samtidig var spillet ikke særlig langt. Det tog ikke mere end en time at gennemføre.

For så kort et spil, føler jeg ikke det er den fule pris værd og jeg anbefaler at vente på det til det kommer på udsalg. Spillet ender også på en ufærdig måde. Som om der burde være mere. Dette kan være fordi, at spillet blev sat til salg for tidligt, for at nå julesalget. I dette tilfælde kan det være vi for en opdatering til spiller, der et blivet normen for spil at gøre dette.

Spillet er dog charmerende og sjovt. Det føles som en lang episode af Bluey. Det er et spil, du kan give en 2 årig og det vil ikke være svært for dem. Det er ikke et spil med gang i, men er mere et stille og roligt hyggespil.

Spillet tilbyder dog ikke meget grund til at spille det mere end en gang.

Anmeldelse af “HUE”

Interview med Linda Zeeberg