Anmeldelse af ”Blacklight”

Af Mikkel Andersen

Endnu en Actionthriller film fra Liam Neeson.

Hans nye film handler om en hemmelig FBI operation, kaldet Unity, der dræber uskyldige mennesker, og Liam Neeson ville nu afsløre programmet.

Jeg synes det var en god Actionfilm. Liam Neeson kan stadig lidt endnu. For ikke så langvtid siden, læste jeg, at han ikke gav at lave actionfilm mere. Jeg synes lidt på en måde, at han skal stop nu. Men jeg nyder hans actionthriller film,  og han er på vej med endnu en. Den kommer til hedde Memory (traileren er ude).

Blacklight var ikke hans bedste film. Jeg synes stadig, at den første Taken film er hans bedste film, sammen med Run all Night og Non-Stop. Ved den her skal du bare lad som om du ser en Bourne film for operation Unity er treadstone.

2 stjerner til Blacklight

Den kan ses på Viaplay

Se traileren til Blacklight herunder.
Nederst kan du se traileren fra Memory

Pressemøde på Odense Sommerrevy

Interview med Bilal