Anmeldelse af “Babylon”

Af Mikkel Andersen


Filmens historie
Filmen forgår i 1920ene hvor vi følger de to skuespiller Jack Conrad (Brad Pitt) og Nellie LeRoy (Margot Robbie) der finder succes i stumfilm i Hollywood, men deres filmkarriere begynder at falde fra hinanden i 30ene.

Jeg synes det var en virkelig god film. måske den bedste film at starte året på? samme med Guy Ritchie´s Operation Fortune, og filmen have også mange stjerner med lige fra Brad Pitt til Tobey Maguire, de spiller alle ret godt, især Brad Pitt og Margot Robbie. Tobey have en lidt uhyggelig rolle, men spillede godt. og ham har jeg ikke set i film siden The Great Gatsby og Spiderman No home Way, og filmen vare i 3 time og 8 min. Jeg begyndt at kede mig lidt i slutting men på den gode måde. jeg synes faktisk det var en rigtig god film.

6 stjerner til Babylon

Traileren til “Babylon” kan ses herunder:

Fastelavn på Rytterkasernen 2023

Formel 1 sæsonen 2023 er startet