Åbningskoncert til verdensturné

Anmeldelse af Lukas Graham koncert i Royal Arena i København.

Onsdag den 30 januar 2019, gav Lukas Graham koncert i Royal Arena i København. Personalet i Royal Arena var gode til at hjælpe. Royal Arena er kørestols egnet, da der er elevator og kørestols pladser hvor ledsageren kan sidde ved siden af. Der er også Handicap toilet nede i stueetagen.


Opvarmningen var DJ Pelle Peter, han var god til at få folk i stemning, derefter dukket bandet Ocean Park Standoff op på scenen.

Da det var tid for Lukas Graham at gå på, blev der fjernet et stort tæppe oppe på scenen og bagved stod Lukas med hele orkesteret. Til koncerten havde vi nogle rigtig gode pladser, vi sad højt oppe og vi kunne se hele scenen og de to storskærme, som var sat op.


Koncerten er starten på Lukas Graham verdens tour. Opvarmningen stod på fra klokken 20:00 til 21.00. Lukas Graham og orkesteret spillede i halvanden time. Til koncerten sang de både, nogle af deres gode gamle sange og nogle af deres nye gode sange. Det nød publikum. Som noget nyt i bandet, har de fået en guitarist med, han gjorde det super godt. De havde også, som noget nyt et gospelkor med, som gjorde det utroligt godt.


Under koncerten snakkede Lukas Graham både Dansk og Engelsk og han var god til at præsentere sangene, inden at han sang dem. Det gjorde der var en fin sammenhæng igennem hele koncerten. Grunden til, at Lukas Graham snakkede Engelsk, er fordi de har fået nogle fra England med i bandet.


Lukas Graham sang bla. sangen, han har lavet til hans far som hedder “You´re Not There”, den sang som han har lavet til hans mor, der hedder “Happy home”. Og udover dem blev der også spillede “Stick arround” og “Lulaby”. Han sang også hans ynglings sang, som han selv har lavet. Det er en af hans nye sange.


På et tidspunkt under koncerten smed Lukas Graham og de to andre fra bandet deres bluse så de stod i bar overkrop, det var en god ting. Den gammel sang som jeg bedst kan lide med Lukas Graham er 7 years old og den nye af hans nye sange som jeg bedst kan lide hedder Love Some one. Jeg vælger at give koncerten seks ud af seks stjerner

og det gør jeg fordi det var en rigtig god koncert. Det var en god koncert fordi der var mange af Lukas Graham gode sange med, og fordi de alle fra bandet gjorde det rigtig godt. Koncerten var udsolgt så det var en godt for dem. Der er rigtig flot inde i Royal Arena.


Denne anmeldelse er skrevet af Line Bach Huus fra Rytterkasernens Mediehus

Odense-pige vinder medaljer med landsholdet

Interwiew med en Grand Prix-vinder