ULF-Odense på Odense Jernbanemuseum

AAf Kirsten Bastholm

Søndag den 18/11- 2018 besøgte aktive 13 ULF’ er i Odense, Danmarks Jernbanemuseum og brugte en 2 timer og 30 minutter fra kl. 10.30 til ca. kl. 13.til at gennemgå og se den flotte tog/færge/ bustrafik udstilling. Og alle betalte 80. kr i alt.

Deltagerne skulle have mad med hjemmefra eller købe sin frokost på banegården. Og så var der køb af sodavand, øl til 10 kr. stykket som ULF Odense kreds tog med og som man kunne købe.

Flere af togene fra de legendariske Olsen Banden-film findes på Odense Jernbanemuseum.

Der var rigtig meget at se på, ligefra gamle veterantoge, ny moderne IC-4 toge og de kongelige toge, som den tidligere kongefamilie brugte, når de skulle fra København til Århus. Derudover så vi de legendariske toge, der blev brugt i nogle af Olsen Banden filmene. Der var og så de gamle indenrigsfærger som sejlede tidligere her i Danmark og de gamle rutebiler der kørte i 1940-1950-1960 og 1970’erne og en lille del af Odense Letbane som nutidigt transportbane.

ULF-Odense Kreds ved at arrangere en ULF-Forårsfest. Det bliver en fredag i foråret. Det kommer I til at høre nærmere om. Og ydermere bliver der også et førstehjælpskursus for A-ULF medlemmer, i foråret.

Der blev hygget med den medbragte mad.

Kilder: DR Nyheder, TV2 Nyhederne, Altinget.dk og Økonomi-og indenrigsministeriet


Super Mario Party

Anmeldelse af ‘Jul på Vesterbro’