Spilanmeldelse: The Last of Part 2

Spoiler alert

LÆSE IKKE DENNE ANMEDELSDSE, hvis du ikke har spillet ”The Last of Us” endnu? Jeg vil gøre mit bedste for at undgå at spoile, men den første beskrivelse er ret spoilet.

Spillet forsætter hvor det originale – det første spil fra 2013 – slap og i det nye spil, spiller du som Ellie.

Joel (igen spillet af Troy Baker) redder Ellie (også igen spillet af Ashley Johnson) fra Fireflies Hospital. De vil slå hende ihjel i lave en vaccine.

Nu 7 år senere er vi i landsbyen Jackson, hvor Joel og Ellie lever i fred. Ellie og den nye spilkarakterer, Dina, skal på en ekspeditionen. Lidt senere skifter vi til endnu en ny spilkarakter, Abby, der bliver spillet af Laura Bailey. Lederen af WLF/Fireflies får en hele hær af zombier efter sig, men får hjælp af Joel og Tommy, og da de vender tilbage til Abby´s safe house slår hun Joel ihjel efter hun fandt ud, at han slog hende far ihjel og nu ville Ellie have Hævn.

Jeg synes det var endnu et fantastiske og endnu et flot spil fra Naughty Dogs, men jeg kan bedre lide historien er i det originale spil, og spillet er mere  voldeligt end det første spil, selvom det  originale spil var også ret voldeligt. Dine fjender er også blevet meget klogere, hvis du slår en fjende ihjel, råber de deres navn op som HEEY JASON IS DEAD I NEED SOME HELP, og der også kommet nye opdateringer. Du kan nu lave en mine eller få en lyddæmper til din pistol. Jeg er stadig vred over Joel´s død og jeg ved ikke om jeg spiller TLOU2 igen? Jeg havde ellers glædet mig så meget til at se ham igen, siden den anden trailer blev lagt ud, hvor vi så ham første gang. Hvis man skal slå en elsket spil- eller filmkarakter ihjel, så skal det gøres ordentligt. Spillets slutting var okay god. Jeg ønskede også Abby død, men på den anden side, er det ikke alle, der behøver at blive slået ihjel.

Lige bortset fra, at jeg stadig er vred over joels død så kunne jeg godt lide The Last of Us 2. Det her er Naughty Dogs bedste spil indtil videre, selvom historien bedst i det første spil fra 2013, der er blandt Naughty Dogs bedste spil sammen med UNCHARTED 2 og 4.

Jeg fandt ud at Laura Bailey, der spiller Abby, også har spillet Nadine Ross  i UNCHARTED 4.

5 stjerner til The Last of Us Part 2

Min næste spil Anmeldelse bliver Ghost of Tsushima
og jeg er i fuld gang med spillet, men jeg tager min tid med Ghost of Tsushima.

Trygfondens Livreddere på Stranden

Butikken er åben igen