Skiferie til Livigno i Italien.

Rejsebeskrivelse Jannik jensen

Den 7. februar, tog jeg på min første skiferie sammen med min familie til Livigno, i Italien.

Da det var min første skiferie, var jeg spændt. Turen derned gik planmæssigt, selv om der var lidt kø nede ved Elbtunnel ved Hamburg. Vi kørte i gennem Tyskland og videre gemmen Østrig og Schweiz. I Klosters skulle vi med et biltog, gennem Vereina-tunnelen og så var vi i Selfranga, derefter gik turen til Livigno. Vi ankom om aften til vores hytte, det havde taget ca. 23 timer, fra Danmark til Italien.

Dagen efter skulle vi til Mottolino, hvor den stod på skiskole, fra mandag til torsdag. Der var dog undtagelser, hvor vi var på ski, et andet sted. Derefter stod jeg selv på ski bl.a. på blå bakke, sammen med min familie.

I løbet af ugen, var vi også til aftenski og ude at køre på snescooter, det var rigtigt fedt at køre på dem oppe i bjergene. Efter en god tur med lidt styrt og masse af sne og sol, gik turen igen til Danmark.

Jeg synes det var en rigtigt god tur, det er ikke sidste gang, at jeg står på ski. Det kan varmt anbefales, hvis man er til aktiv ferie.

Jeg kan helt klart anbefale Livigno, hvis man er nybegynder på ski. Selve ski terrænet, er velegnet til familier, da der er et stort udvalg af pister, både til børn, nybegyndere og øvede, samt for snowboard.

Der er også en snowboardpark, som er blevet anerkendt, som den bedste snowboardpark i Italien. Er man ikke lige til ski, er der også masser af andre muligheder, b.la. et badeland, varme kilder i Bormio og prøve at køre på en is bane i en Lamborghini.

Heldigvis nåde vi hjem til DK, inden at Corona virussen rigtig fat i Italien.

Anmeldelse af “Warcraft 3 – Reforged”

Boganmeldelse af bogen ”Linse – Jeg bliver ældre – og det gør ik’ noget”