Rugrats, Andmeldelse.

Af Josefine Andersen

Rugrats eller rollingenerne er en tegnefilms serie fra 90erne. Den er nu kommet i en ny morderne version. Denne nye version af serien kan ses på tv2 hvis du har paramount+ udvidelsen, eller paramount+ egen streaming side.

Plottet,

Rollinger er en tegnefilmserie produceret af Nickelodeon og Klasky-Csupo, og udgivet i 1991. den handler om babyerne. Tommy, Chuckie, Phil, Lil, Susie og Angelica. Der gør hvad en baby må gøre. De sammen finder på sjove lege og spændene eventyr. Og har en tindens til at stikke af fra deres forældre.

Hvad er anderledes?

Denne nye rugrats er ikke en forsættelse, men en reboot, det betyder de har valgt at starte forfra med serien. Det betyder at karakterer som Dil og Kimi, ikke er med, Kimi kommer dog ind senere i første sæson. Men hendes karakter er maget anderledes fra den originale serie.

Susie, er ændret fra en side karakter, til en hovedrolle. Det har ændret hendes personlighed fra at være en rival der skændtes med Angelica, til bare endnu en baby.

Bedstefaren, der før hen var en militærmand er blevet ændret til en hippie. Han er ikke længere denne strenge mand, hans attitude er erstattet med en mere new age og rolig personlighed.

Forældrene der er i tyverne personlighed er også ændret, tilbage i 80erne var de jo som vores forældre, så de var ligesom dem. Men nu de på min alder, det føles underligt at se disse mennesker du husker som værende lige som dine forældre være lige som dig. Jeg relaterede maget til dem men det stadig underligt.

Den største ændring er hvordan den er gået fra 2D til 3D. Animationen er pæn men det er noget man skal vende sig til og på en måde føles det forkert. De har især skabt mange detaljer og skabt mange flotte unikke steder, specielt de scener hvor de bringer babyernes fantasi verden til live.

Er den god?

Jeg synes det er en god genskabelse af den originale serie, som andre reboots vil den ikke overgå den originale, den er ikke fantastisk, men den er underholdende, og perfekt for en ny generation der ikke kender den originale.

Serien har dansk tale, og jeg var glædelig overasket over hvor maget stemmerne lyder som de originale.

Interview med Jada

Anmeldelse af Filmen Bad Guys