Resident Evil 2 Remake

Af: Mikkel Andersen

Spillet handler om, at du enten spiller som Loen eller Claire i Racoon City, hvor en er T-Virus er brudt ud. Du finder tilflugt på en Politistation, hvor du møder Marvin der hjælper dig og fortæller dig om en hemmelig tunnel. For at finde tunnelen, skal du finde tre medaljoner og senere i spillet møder du Tyranten, en slags zombie, som du ikke kan slå ihjel til før i sidst til spillet. Det eneste du skal, er bare at løbe væk fra ham når du møder ham. Senere i spillet kommer du ned til et laboratorium, hvor der skal finde modgiften til virusset.

Kampsystem/gåde og Puslespil, Overalt i spillet kan du finde nøgler og genstande der kan åbne døre og skabe der kan give dig ammo. Planter giver dig liv og våben. For at overleve, kan du enten skyde dig vej eller bare løbe og spare lidt på dit ammo. Du kan bruge alle våben fra pistol til shotguns og maskinpistoler. Jeg synes, det var et virkelig, virkelig fedt spil. Det er også et rigtig fedt gyserspil. Simpelthen det bedste spil jeg har spillet i langtid. Jeg spillede først Resident Evil 5, da de i troldspejlet sagde, at det var et gyserspil, så var jeg solgt. Senere i spillet fandt jeg ud af, at det var et meget action packed spil, men jeg elskede det og det fik mig til, at får fat på RE6.

Jeg prøvede det kun i 5-6 min. men det var nu så action packed, at man skulle tro, at det var Michael Bay, som stod bag kameraet. I 2017 udkom så Resident Evil 7, hvor de vendte tilbage Survival Horror, det var et af årets bedste spil, og 2 år senere fik vi så en remake af 2`eren som er en opdateret udgave af det 20 år gamle spil, hvor udviklerne Capcom har startet med at lave spillet helt bunden.

Morten og Steffen har set filmklassikeren “Bjergkøbing Grand Prix” og har lavet en anmeldese af den

6 stjerner til Resident Evil 2 Remake

Interview med Rasmus Videbæk

Anmeldelse af “Bjergkøbing Grand Prix”