Personlig anmeldelse af Danish skin care.

Af Josefine Andersen

Hvis du har brugt tid på nettet, har du nok set en reklame for Danish skin care. Jeg har slev fået deres reklame vist mange gange. Siden jeg fik deres minisæt i fødselsdagsgave, kan jeg give en anmeldelse om min oplevelse med produkterne.

Indpakningen/emballagen

Jeg er ikke begejstret for indpakningen, den føles meget steril i deres hvide farve. Produkterne har et farvet bånd på dem, hvor man forventer der skulle stå hvad de forskellige ting er, men i stedet står der ord som ”amazing”, ”pretty” og ”beautiful”. Nedenunder i meget lille skrift, står det hvad produktet er.

Produkterne kom i en sort æske med Danish skin care skrevet på den. I æsken er en QR kode der fører til en hjemmeside, der forklarer hvordan man bruger hvert produkt. Dette gjorde det nemt, at få forklaret, jeg ville dog have ønsket det bare stod på æsken.

En ting jeg virkelig sætter pris på er at på deres hjemmeside er før og efter billederne realistiske, de ikke photoshoppet til at se ud som om, de har en perfekt hud.

Producenterne
I dette sæt får du fire produkter for en pris på 495 kr. Alle produkterne er uden parfume.

Den blå er en blid ansigtsvask, der skal bruges to gange om dagen. Den er godt fyldt og holder temmelig længe.

Den gule er skin day protector, en form for solcreme, der skal bruges om morgenen.

Den røde er en hud tonic, der skal bruges om aftenen, jeg syntes den føltes meget skrap på huden.

Den grønne er en fugtighedscreme, der skal bruges om aftenen.

Endelig dom
Jeg er skuffet, Danish skin care bliver reklameret for at være så gode. Men jeg ville ikke købe dem igen. Jeg vil være ærlig sige, jeg hade en maget pæn hud i forvejen. Efter jeg started med at bruge disse produkterne slog jeg ud. Min hud bliv meget tør, ansigtsvasken er blid, men efter brug, føler jeg den dræner min hud for fugt. Tonic var alt for skrap, den føltes lidt som at komme sprit i ansigtet. Den fugtgivende creme syntes jeg var meget tør i det. Jeg fik flere urenheder end jeg plejer efter brug af produkterne. For mig levede den ikke op til forventningerne.

Jeg bruger ikke makeup. Så produkter kan virke anderledes, men eftersom dette produkt ofte også er rettet til mænd, ville jeg regne med ingen anvendelse af makeup, skulle være uden betydning i brugen af sættet. Der er mange der taler om hvor god dette mærke er. Så jeg er nok bare uheldig, at den ikke passer til min hud.

Extra note: Jeg skrev til Danish skin care, for at høre om det var muligt de kunne sende nogle billider vi kunne bruge til artiklen, det sagde nej. På begrund de synes ikke helt at den er retvisende for deres produkter. . Jeg er ærlig talt skuffet over dette firma ikke kan tåle ærlig kritil.

Forbundne, forpligtet, for Kongeriget Danmark. Portræt af H.M. Kong Frederik den 10.

Anmeldelse af ”In the Land of Saints and Sinners”