Ny struktur i Havørnen

Af: Rasmus Svendstrup

Anja, som arbejder på Havørnen, har snakket med et personale, samt to medarbejdere om den nye struktur.
Winnie, som er personale på Havørnen, fortæller, at de er blevet en personale mindre. Dette har den betydning, at man har lavet ny struktur for Havørnen. Den nye struktur handler om, at de rigtig gerne vil skabe den perfekte arbejdsplads for Skovhjælperne, selv om der er et personale mindre end før.
Winnie fortæller også, at der kommer mere fokus, på en arbejdsplads, hvor det er rart at komme på arbejde, og hvor der er opgaver som passer til det, som hver enkelt medarbejder kan lave. Hun fortæller desuden, at man fortsat vil blive ved med at have opgaver fra de andre afdelinger af Odense Værkstederne.

Den første medarbejder som Anja har snakket med er Brian. Brian synes, at det er fint med den nye struktur, for ham betyder det blandt andet, at han må en masse andre spændende ting, som passer til det som han kan. Brian kan ikke se nogle ulemper med den nye struktur.
Den anden medarbejder som Anja har snakket med er Jesper N. Jesper synes, at den nye struktur i starten kunne være lidt forvirrende, indtil at han har lært den at kende.

Butik Skæv & Skøn flytter

Nu spiller de igen—på Brangstrup