Ny daglig leder på Odense Værkstederne

Gitte Egsvang Laugesen startede 1. marts som  daglig leder, eller assisterende rehabiliteringsleder, som  der står på skiltet ved hendes kontor.
 

Odense Værkstederne har fået ny assisterende rehabiliteringsleder. Hun hedder Gitte Egsvang Laugesen og startede i sit nye job den 1. marts. Hun er daglig leder for Midtbyen, Rytterkasernen 17 og Havørnen. Ulrik Aagaard fra Rytterposten har mødt hende til en lille snak.

Kan du fortælle lidt om dig selv?
Jeg hedder Gitte og jeg er 44 år gammel. Jeg har en datter på 12 år, som hedder Frida. Jeg har arbejdet som pædagog siden 2004 og har arbejdet inden for handicapområdet i mange år.

Hvad laver du i din fritid?
Jeg er lige begyndt med at jumpe. Det vil sige, at jeg hopper på sådan en mini-trampolin, for at få lidt motion. Ellers hygger jeg mig.

Hvad har du lavet før du blev leder på Odense Værkstederne?
Da var jeg leder ude på Munkehatten, og så har jeg arbejdet som pædagog ude på Bjørnemosen.

Hvad tænkte du, da stillingen som leder på Odense Værkstederne blev slået op?
Jeg tænkte, at den stilling måtte jeg simpelthen søge. Den kunne jeg ikke lade min næse gå forbi, fordi det var et mega spændende område. Så jeg sendte en ansøgning og kom til samtale.

Hvordan synes du modtagelsen har været?
Jeg synes, den har været helt fantastisk. Jeg er blevet modtaget virkeligt godt. Det er nogle rigtig glade mennesker, jeg møder på mit arbejde, som gerne vil fortælle, hvad for et lækkert sted vi har herude.

Hvilke fremtidstanker har du for Odense værkstederne?
Jeg har gjort mig nogle overvejelser sammen med Charlotte. Der har vi så snakket om, hvad vi kunne tænke os at lave af aktiviteter og om hvad er det er, der giver mening for jer herude, hvilke ting der vigtige for jer og at vi bibeholder de ting.

Kan du fortælle lidt om, hvad dit arbejde består af?
Nu har jeg været her i tre uger, så lige nu er jeg ved at finde mig til rette her på Odense værkstederne. Men mit arbejde består jo i, at jeg skal være med til at føre Odense værkstederne i en positiv retning. Jeg skal finde ud af, hvilke aktiviteter vi godt kunne tænke os at beskæftige os med og så skal jeg sørge for, at i har det godt og alle kan lide at komme her.

Affaldsindsamling 2023

Udstillingen “At høre til” på Svendborg Museum