Mit job i Køkken og Rengøring i Cafeen

Af Carina Jessen


Fortæl lidt om dig selv, og hvad har du lavet før.
Jeg hedder Melissa Jensen, og er 32 år og er født i Esbjerg. I 1997 flyttede jeg til Odense. Jeg gik på Risingskolen indtil 9. Klasse derefter, tog jeg 10. klasse på Skårup Hushold-ningsskole, efter det var jeg på efterskole i Brangstrup i 2 år og så var jeg lige 3 måneder hos CSV.
I 2007 starter jeg på Skovgården i køkkenet og rengøring på Skovgården var jeg indtil 2013. I 2014 startede jeg på Cafe Klare på Rytterkasernen og har været i Cafeen lige siden.

Hvorfor valgte du Cafe/Rengøring?
Da Skovgården og Camillagården flyttede ind på Rytterkasernen, valgte jeg at søge job i Køkkenet i Cafeen og det fik jeg. Det gjorde jeg fordi, at det var noget jeg kendte og jeg elsker at arbejde i et køkken.

Hvad er dine opgave?
Jeg arbejder 4 dage om ugen og fredag har jeg hjemmedag Jeg har et skema som jeg arbejder ud fra, det er næsten forskellige opgaver jeg har hver dag. Mine opgaver er, at jeg bager boller og kage eller laver sandwich og salatbar. Når vi laver salatbar er der 20 skåle der skal noget forskelligt i hver skål. Mange gange laver vi også en blandet salat. Om torsdagen laver vi også salat til spisningen on aftenen i Cafe Klare.
En af de faste opgaver er at jeg laver eftermiddagsmad til Cafeen. Om eftermiddagen støvsuger jeg i Cafeen og rengøringsopgaver i køkkenet.

Hvordan er det at være i Cafe/Rengøring? Jeg har det rigtig godt med at være i Cafe og Rengøring, jeg elsker mit arbejde og vi har et rigtig godt kammeratskab

Hvad drømmer du om?
På sigt, når jeg føler mig klar, vil jeg ud i Skånejob. Det skal være i et køkken og gerne noget med rengøring.

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse

På arbejde igen efter Corona karantæne

Ny Rytterposten på gaden