Mikkels anmeldelse af “Guardian of the Galaxy vol. 3

Af Mikkel Anderen

Marvels Guardian of the Galaxy Vol. 3

James Gunn er endelig tilbage for tredje og sidste gang med hans superhelte gruppe.

Filmen handler om Rocket the Raccoon’s oprindelseshistorie (som Bradley Cooper stadig lægger stemme til) og The High Evolutionary (Der spilles af Chukwudi Jwuji) som bruger dyr til at lave forsøg med. Han ville starte med Rocket for at undersøge hans hjerne og Guardians ville redde ham. I mellemtiden føler Peter Quill sig fortabt efter tabet af Gamora, som døde i Avengers Infinity War og Endgame.

Jeg synes at filmen VAR så perfekt. Det var også endnu en rigtig fed Marvel film der bliv leveret af James Gunn, og jeg synes det var endnu en god tredje film i en trilogi. Filmen var lidt mere seriøs end de forgårde, men humoren er der stadig og den var lige så sjov og god som den plejer at være. Jeg synes faktisk den var meget bedre end den tredje Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Den første Guardians of the Galaxy film udkom i 2014 og det var sådan en fed overraskelse. Soundtracket var så nice at lytte til og lige så fantastisk som de første film.

6 stjerner til Guardians of the Galaxy Vol 3

Min næste Anmeldelse bliver af Star Wars Jedi: Survivor

Jeg er i fuld med spillet, men jeg tager min tid.

Disney+ fjerner over 50 serier

De nordiske mesterskaber i Boccia!