“Marry my husband” anmeldelse

Af Josefine Andersen

På prime video, kan du nu se den nyeste K-drama lavet efter web-historien ”Marry my husband.” Skrevet af Sung So-jak.

Hvad er K-drama?

K står for Koreansk. I Syd-Korea er underholdning en stor del af deres industri. K-pop og K-drama er meget populært, ikke bare i Korea, men rundt om i verden. I 2023 bliv der lavede 100 K-dramas. De fleste har plot omkring venskab, familieværdier og kærlighed. Der er dog nogen K-dramas der kan finde på pege ud problemer i Korea, som bland andet serien The Glory, der fokuserer på at tale om den brutale mobning de har i syd-korea.

Plottet

Ji-won, har fået kraft og er ved hendes livs ende. I denne svære tid støtter hendes mand hende ikke, men hun har sin bedste ven Soo-min. Det altså indtil hun finder af hendes mand er utro med hendes bedste ven. Efter en slåskamp mellem dem dør Ji-won, men i stedet for at dø bliver hun sendt tilbage i tiden til før hun bliv gift. Nu må hun sætte alt ind for at ændre sin skæbne.

Det dårlige

Marry my husband er mest kendt for at være en webtoon, Hvilket har gjort mange der har læst tegneserien kritiske over ændringerne der blev lavet får TV serien. Blandet andet fordi disse ændringer tilføjer en unødvendig karakter til historien.

Men disse ændrer ikke kommet begrund af ville gøre serien længe, men fordi serien følger den originale roman, i stedet for tegneserien.


Serien har den Koranske skuepspil stil. Hvilket er en slags over reaction i bevægelser og opføresle. Mest set fra Yoo Hee-yeon, der er maget oppe og køre fra du først møder hende. Det er næsten lidt for maget.

Det gode

Fra første episode er historien fangende. Efter at opleve Soo-min’s foræderi, vil du blive anspændt til at se Ji-won’s hævn.

Skuespillerne giver en fantastisk optræden, både dem du vil holde med. Men os dem du vil hade, speciel Byeol kim, der spiller Soo-min, hendes optræden som skurk i serien er fremregne. Karaktersen besættelse med Ji-won, er skrammende velgjort.

Anmeldelse af The Beekeeper

Anmeldelse af Dune Part 2