Life is strange “true colors”

Af Josefine Andersen

 Deck Nine og Square Enix, inviterer dig tilbage til verdenen fra ”Life is strange”, i den nyeste udgivelse til serien.

True colors er tilgængelig på Steam, og samtlige konsoller, Nintendo switch, PS4 PS5 og Xbox one.

Switch version er desværre blevet udsat, og har ikke en dato for udgivelse.

Spillet er på engelsk og har en pris på omkring 400 kr. det kan variere fra butik og spilleplatform.  Men hvis du køber den lidt dyrere deluxe version for du et ekstra kapitel, med en side karakterer, der hedder Steph.

Forgænger
True colors, er den nyste i ”life is strange ”serien. Det første spil i serien handlede om Max der har fået evnen til at skrue tiden tilbage. Hun bruger denne evnen til at rede hendes ven Cloe.

I ”life is strange 2”, fulgte vi brødrene Sean og Daniel, der efter en ulykke fra Daniels nye telekinese kræfter er på flugt fra politiet.

Histories
I true colors, spiller du som den unge kvinde Alex Chen, der flytter ind hos sin bror Gabe i Heaven springs. Men samme dag efter en ”ulykke” dør Gabe. Nu det op til Alex og hendes nye venner, at finde ud af hvad der virkelig skete.

Alex hun har os evnen til at se auraer, og kan læse folks følelser, hun bruger disse evner til at finde spor, og lære hemmeligheder. Disse auraer viser sig med forskelligt lys og farver.

Karaktererne er velskrevne, de har personlighed og historier, du kan ikke lade være med at holde af dem.

Spillet er et telltale game, det et spil hvor det lidt ligesom at se en film, men en gang i mellem, har du opgaver og valg du skal træffe. Disse valg kan påvirke hvordan spillet fortsætter. Nogle ændrer verden til det bedre, andre vil skabe problemer.

Spillet varer omkring 10 til 15 timer, og med de forskellig valg har du god mulighed for at spille det flere gange og opdage nye ting. 

Spilkvaliteten
True colors er smuk og høj kvalitet, man kan se en stor forbedring fra det første life is strange, det en interessant verden med smukke detaljer.

Musikken i spillet er god og rar at lytte til. Den forbedrer kvaliteten i scenerne.  Originalmusikken er skrevet af Angus & Julia Stone. Men spillet har også licens på mange sange.

Tilgængelighed
True color tilbyder tilgængelighed for folk med særlige behov. Du kan aktivere advarslerne når høje lyde og blinkene lys bliver brugt, ekstra tid for valg, tilpasse skærm og tekststørrelse, du kan ændre teksten til at det er nemmere at læse for en, der er ordblind. Du kan ændre følsomheden på knapper og gøre det nemmere at bruge Alex´s evner. Det en god tilføjelse, der gør at flere er i stand til at spille spillet.

Anmeldelse af “Paw Patrol The Movie”

Anmeldelse af “Free Guy”