Kom og vær med til Magiske dage 2022

Af Josefine Andersen

Hvert år i efterårs ferien bliver der afholdt Magiske dage i Odense festivalen. Så kom med forbi og oplev en magisk dag.

Hvad er magiske dage

For mange år siden var der nogen der elskede Harry Potter så maget, at de skabte en festival. Men så kom kompagniet Warner Brothers og sagde stop eller vi sagsøger jer.

Men festivalen valgte ikke at give op og i stedet for at stoppe, blev det til en magisk festival for alle fantasy verdner.

Festivalen er arrangeret af Odense Biblioteker og Borgerservice i samarbejde med en række kulturinstitutioner og aktører.

Hvor foregår det.

I Odense by midte vil du kunne opleve folk i kostumer, samt mange aktiviteter i forskellige butikker, telte stillet op i området og meget andet.

Hvad er der at lave

  • Lav din helt egen tryllestav i trædrejerens værksted.
  • Magiske cocktails og hvordan man drikker dem.
  • Skab en amulet, eller kappe der viser din magiske ånd.
  • Jeg selv skal være frivillig I dragens hule. Hvor du kan folde drager og lave T-shirts-

Nogle ting kræver billetter du skal have købt på forhånd men der er masser ting der ikke kræver billetter, som du bare kan komme til.

Koster det noget

Magiske dage er gratis at komme til, men flere aktiviteter kræver betaling for at deltage.

De fleste steder tager kun ordinare, hvilket er en slags penge du kan købe i deres magiske bank. Vekselkursen er 50 kr. for 1000 Odinarer. Enkelte steder skal man betale med kroner, men det vil fremgå under af den enkelte aktivitet.  Det veksler ikke tilbage så sørg for ikke at veksle for meget.

Du kan veksle penge 3 steder i Odense.

Odense Hovedbibliotek i Borgernes Hus Østre Stationsvej 15 Hele uge 42 i bibliotekets betjente åbningstid Se åbningstider på odensebib.dk OBS! Der kan kun betales via MobilePay

Magisk Markedsplads Gråbrødre Plads Fredag og lørdag i uge 42 kl. 10.00 – 17.00 OBS! Der kan betales med kontanter eller via MobilePay

Odense Rådhus, Rådhushallen Flakhaven 1 Fredag og lørdag i uge 42 kl. 10.00 – 17.00 OBS! Der kan betales med kontanter eller via MobilePay

Læs mere på deres egen hjemmeside link her under.

https://magiskedageodense.dk/

Interview med tegneserie tegneren Peter Madsen

Kandis koncert på Musikhuset Posten