Julemarked på Rytterkasernen.

Lavet af Line Bach Huus

Torsdag den 28 november 2019 var der julemarked på Rytterkasernen i Odense. Der var mange boder, både udendørs og indendørs.

Udenfor var der en bod hvor man kunne købe en masse forskellige slags juleting. Man kunne købe små juletræer, som var i en potte. De var flotte. Man kunne også købe nogle julefigurer, brændte mandler og hjemmedyrkede jordskokker fra Odense Værekstedernes afdeling, der hedder Havørnen. I en af boderne udenfor kunne man også købe noget at spise. Man kunne købe grillpølser med brød.

Der var også en bod udenfor, hvor man kunne prøve nogle ting. Blandt andet det muntre køkken.

I cafeerne var de også i julesteming og solgte risengrød, æbleskiver og gløgg. De havde også hjemmelavet bolsjer og karameler og hjemmebagte jule-småkager. De var meget populære og blev solgt meget hurtigt.

I Mediehusets bod kunne man kun få taget bileder og printet dem ud på postkort eller som nøgleringe. som de havde lavet. Derudover var der også en gruppe, der lavede tombola med mange gode præmier og nogle der solgte forskeligt slags julepynt.

Prospekt Art havde også en bod, hvor man kunne købe nogle ting som de selv havde lavet. Derudover kunne man også købe popkorn som de stod og lavede.

Man kunne også købe en masse flotte ting i Butikken, der havde rigtig mange kunder. Så det var godt.

På julemarkedet var der julemusik. Og der blev vist et julestykke med en masse julemusik. Det var Musik- og Teatergruppen og bandet Bali som lavede julestykket sammen og det gjorde de godt.

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

Anmeldese af bogen “Åge indefra”

Julegudstjeneste i Vor Frue Kirke