Interview med Ulrik og Karl Erik, der har været ansat i 10 år på Naturværkstedet Langagervej.

Af: Rasmus Svendstrup

I anledningen af at Naturværkstedet Langagervej har 10 års jubilæum i april, har jeg mødt Karl Erik og Ulrik, som er medarbejdere, der har været ansat i 10 år på Naturværkstedet Langagervej.

Vi snakkede lidt om, hvorfor de i sin tid var begyndt på Naturværkstedet Langagervej eller Skovhjælperne som det hed den gang.

Karl Erik blev den gang spurgt om han kunne tænke sig at komme med på Naturværkstedet Langagervej. Det kunne han godt, og han har ikke fortrudt det. Ulriks argument for at starte på Naturværkstedet Langagervej er, at han kunne godt tænke sig at prøve noget andet end at være på Skovgården, hvor han tidligere har været.


Hvilket opgaver har de to 10års jubilarer?

Karl Eriks arbejdsopgaver er blandt andet, at han kløver brænde, som bagefter kommer i sække. Nogle af disse brændesække får Industriværkstedet Bregnevej, andre bliver solgt i deres vejbod. Ulrik har blandt andet arbejdsopgaver i køkkenet. Han har tidligere kørt rundt i deres golfvogne, og lavet forskellige opgaver, men de er gået i stykker, og det kunne ikke betale sig at reparere på dem.

Karl Erik har kun et højde punkt for de 10 år og det er at blive på Naturværkstedet Langagervej. Han synes at det er dejligt at han har fået taget motorsavsbevis. Ulrik synes, at det hele har været godt. Ulrik synes også at det er nogle gode kollegaer, som han har på Naturværkstedet Langagervej, Ulrik har også fået bevis i at bruge en ukrudtsbrænder, og slukke ild.

Anbefaling af 5 minispil

Mumrikken: Mumidalens melodi. Anmeldelse