Interview med Flemming Holt Nielsen

Af: Rasmus Svendstrup

Den 1. januar 2024 startede der en ny afdelingsleder for Rytterkasernen nr. 19 og Industriværkstedet Bregnevej. Han hedder Flemming Holt Nielsen. Herunder kan i læse et portræt af ham.

Flemming er en mand på 55 år. Han bor på Tåsinge som er en ø, der ligger nede ved Svendborg. Flemming bor sammen med sin kone og de har været gift i 25 år, de havde sølvbryllup sidste år. Flemming er far til to børn, som hedder Line og Mathias, de bor i Odense, og studerer ude på universitetet.

Flemming er uddannet maskinarbejder, herefter tog han uddannelsen som pædagog. Flemming har arbejdet på Odense Værkstederne før. Fra år 2000 til 2005 arbejdede Flemming på Camillagården. Derfor kender han en del af medarbejderne fra Camillagården fra dengang. Flemming kender også en hel del medarbejdere fra Bregnevej, for dengang havde de fælles aktivitetsdag for Odense Værkstederne. Flemming har været leder i 19 år, han startede med at være leder af Nyborg værkstedet, det var han i 16 år. Flemming har også været leder af hele handicapområdet i Langelands kommune. Til sidst har han været leder af noget som hedder Børnehuset Stjernen, som ligger ude i Fraugde, som ligger i Odense kommune. Flemming har også taget nogle efteruddannelseskurser som leder.

Når Flemming har fri kan han godt lide at gå lange gåture. Flemming har en romaskine derhjemme som han bruger meget. Flemming kan godt lide at være i sin have, han kan også godt lide at lave mad, se sine venner, det er blandt andet det, som han bruger sin tid på.

Flemming føler det som at komme retur, han har jo været leder af Nyborg Værkstedet samt et værksted på Langeland. Det er jo bare hans område, han kender jo også mange af medarbejderne fra tidligere. Det er derfor at han ville tilbage til Odense Værkstederne.

Flemming har prøvet at dele ugen op, så han nogle dage er på (Industiværkstedet) Bregnevej og nogle dage er han her på Rytterkasernen. Om mandagen plejer Flemming at være på (Industriværkstedet) Bregnevej hele dagen. Om tirsdagen og om onsdagen plejer Flemming at være på Rytterkasernen, hvor han også har møder. Om torsdagen er Flemming på (Industriværkstedet) Bregnevej igen, for der har han møder derude. Om fredagen er Flemming begge steder, så han prøver at fordele arbejdet lige meget. Nogle gange kan hans uge også godt se anderledes ud, hvis der for eksempel er nogle møder ude i byen, som han skal være med til.

Flemming synes, at han er blevet taget rigtig godt imod af alle sammen. Det er dejligt at komme tilbage til en masse kendte ansigter, fordi Flemming kender medarbejderne fra Camillagården. Det kan være svært for ham at huske hvad alle medarbejderne hedder, for der er mange flere mennesker end der var på Camillagården. Flemming er dygtig til at huske ansigter, men han kan ikke huske navnene på alle.

Anmeldelse af chipsene fra Kims Chips-battle 2024

Anbefaling af 5 minispil