In Space with Markiplier Andmeldelse

Af Josefine Andersen

Endnu en gang inviterer Mark dig ud i en interaktive serie, du kan se gratis på youtube. Dette er en morsom serie, hvor du tar valg, der kan ændre historiens gang, og finde mange forskellige slutninger.

Hvem er Markiplier

Mark Edward Fischback er en 32 år gammel, Amerikansk youtuber, kendt for at spille videospil. Han er mest velkendt for at spille gyserserien ”Five night’s at freddy’s”.

Hans youtube kanal har over 32 millioner følger.

Pregænger

Mark har førhen lavet andre interaktive serier. I 2017 kom ”A date with Markiplier”, hvor du på en date med Mark tager valg, der kan føre dig til at blive kidnappet, møde den onde Mark eller endda blive friet til.

I 2019 kom ”A heist with Markiplier”, hvor du sammen med Mark bryder ind i et museum, hvor dine valg kan føre dig mange steder hen: fængsel, en zombie apocolips. Eller bare tilbage til start.

Plottet

Denne gang er vi ombord på et rumskib. Du er kaptajnen, og er klar til dit rumeventyr, men i starten går noget galt. Nu det op til dig at tage valg, der kan lede til svar om, hvad der er sket.

Men dine valg kan både føre til en løsning eller skibets undergang.

Er den god

I sand Mark stil er det et komisk eventyr, med mange sjove jokes og scener. Historien kan være forvirrende nogle gange. Dette er dog meningen, fordi det er et mysterium du skal løse.

Selve serien er meget flot lavet. De visuelle effekter er interessante, nogen gange lidt platte. De har brugt mange forskellige ideer, alt fra små dukker til ren sci-fi effekter, til at skabe et eventyr.

Personligt nød jeg at se denne serie, og de mange udkom, der fulgte med i den. Den er værd at se flere gange og finde ud af, hvor du ender henne. Serien er i to dele, begge tilgængelige på YouTube som du kan gratis se. De er dog på engelsk uden undertekster.

Odense Sommerrevy 2022 – Den røde løber

Anmeldelse af Odense Sommerrevy 2022