Icarly 2021 review

Af Josefine Andersen

Paramount+ er en streamingservice ligesom Netflix. Som en af dens originale indhold har den lavet en 2021-udgave af en gammel Nickelodeon serie, nemlig Icarly der kørte fra 2007 til 2012.
Serien fortsætter ikke der, hvor den anden stoppede i 2012, men tager afsæt i 2021, hvor alle karakterer er blevet 9 år ældre.

Hvad er Icarly?
Serien handler om Carly spillet af Miranda Cosgrove, der har et webshow kaldet Icarly, hvor hun gør mange skøre ting. Nogen gange sammen med hendes venner, andre gange sammen med sin stor bror Spencer, spillet af Jerry Trainor som er en kendt kunstner. Det et comedy show, med mange ting at grine af, og mange underholdende scener.

Manglene karakterer
Gibby spillet af Noah Munck og Sam spillet Jennette Mccurdy, er begge ikke vendt tilbage til den nye serie. Selvom deres karakterer er fanfavoritter, har skuespillerne ikke så glade minder om rollerne, at de har haft lyst til at vende tilbage.

Direktør af showet har sagt, at rollerne er åbne for dem, hvis de skulle have lysten til at komme tilbage. Men det er desværre ikke noget, vi skal forvendte.

Nye karakterer
I den nye Icarly bliver vi introduceret for to nye hovedroller.

Millicent spillet af Jaidyn Triplett, er Freddys spillet af Nathan Kress adoptert datter. Millicent er et problem barn, der udnytter Freddys frygt for at skuffe hende som far. Freddy er os blevet skilt fra Millicents mor, Millicent bor det meste af tiden hos Freddy, fordi hendes mor er en rejsende marinebiolog.

Harper, spillet af Laci Mosley, er Carlys nye bedste ven og bofælle. Hun er en bisexual sort dame, der engang var rig, men har mistet alle sine penge og nu prøver at komme igennem livet, og opnå sin drøm om at blive modestylist.

Er den god?
Ikke rigtig. Den er sjov og jeg fortryder ikke at have brugt tid på se serien. Den lever op til originalen, men den køre mest på nostalgi. Denne serie er for folk, der så den originale. Hvis du elsker den originale Icarly, så giv den en chance, men det er ikke en du skal se, hvis du aldrig har set den originale.

Jeg har et stort problem med serien. Det er meningen, den skal handle om Carlys webshow, men webshowet er nærmest skubbet til siden i rebooten. Det bliver nævnt her og der, men for være seriens plot, burde den ikke være et side stykke.

Anmeldelse af “Dune”

Demonstration på Flakhaven