Har du besøgt Butik Skæv & Skøns nye butikslokale?

Af Thomas Fugl

Sidste år i juli rykkede Butik Skæv & Skøn fra stueetagen til første sal i Rytterkasernen 19.
Der har været lidt forvirring. Mange har nemlig troet at butikken er lukket, fordi de ikke har kunnet se varerne i vinduerne. Men det er den ikke.
Grunden til, at butikken skulle flytte var fordi, at caféen gerne ville have lidt mere plads, og derfor skulle de flytte op på første sal.

Det nye butikslokale er dejligt lyst lokale, og så ligger det lige ved siden værkstedet, hvor de fleste af tingene, der sælges i butikken, bliver produceret.

Jeg har talt med nogle medarbejdere Butik Skæv & Skøn. De synes, det er rigtig godt at være flyttet op i det nye lokale, selvom der var mere plads nede i stueetagen.

De kan godt mærke, at der er blevet mere stille og at der ikke kommer det samme antal kunder som tidligere. De vil være glade, hvis der kom nogle flere kunder i butikken.

Butik Skæv & Skøn finder man blandt andet glaskunst, keramik, trævarer, smykker, forskellige syede, strikkede og filtede tekstiler (puder, grydelapper, viskestykker, huer, handsker med mere). Man kan også købe gavekasser i forskellige prisklasser.
Alle Butik Skæv og Skøn’s Handimadevarer er lavet af voksne udviklingshæmmede.

Butikken har åbent alle hverdage. Kommer man uden for butikkens åbningstid kan man trykke på klokken, så kommer der straks et personale.

Om superligaen

Nyhedsmail fra Odense Værkstederne/ Rytterposten.dk