Interview med Anders Bircow

Onsdag den 13. november afholdte Den Hensyntagende Aftenskole et sjovt og spænden-de foredrag med Anders Bircow. Anders Bircow er mest kendt fra Linie 3. Jannik mødte ham til en snak om Linie 3, Tegnefilmsstemmer, juleshow og meget andet. (Se interviewet nederst på siden).

Anders Bircow er født den 15. december 1951 på Frederiksberg. Han blev uddannet som bankassistent i Helsinge. Senere arbejdede han som lærer i Vorgod vest for Herning. Derefter uddannede han sig som skuespiller ved Aarhus Teater og har siden optrådt på de fleste teatre i København. Han har bl.a. medvirket i tv-julekalenderen ”Jul på Kronborg”.

Anders Bircow har lagt stemme til rigtig mange tegnefilm. Han har bl.a. lagt stemme til Micky Mouse og han har lagt stemme til Dinosaurus Rex i Toy Story 4. Han fortalte bl.a. om, hvordan man indtalte tegnefilm.

Foredraget var meget sjovt og han fortalte også lidt om starten på Linie 3. De blev dannet i 1997 sammen med Preben Kristensen og Thomas Eje. Foredraget varede en time efter en lille pause med god kage og kaffe. Efter pausen var der spørgsmål fra salen, som Anders svarede på, på sin sjove måde på.

Der var mange tilskuere og salen var helt fyldt. Hvert år afholder Den Hensyntagende Aftenskole sådan et foredrag eller en musikaften.

En rigtig god tur til HGP i Slagelse

Med Gud som arbejdsgiver