Få Sims 4 gratis

Af Josefine Andersen


Den 18. oktober vil Sims 4 basespillet blive gratis, dog er udvidelsespakker stadig en ting du må betale for. Sims 4 kan du få til computer samt flere spillekonsuler.

Hvis du er en der allerede har købt Sims 4, så kan du lige nu få kitpakken Desert luxe, helt gratis. Den vil være gratis indtil den 17. oktober.

Hvorfor er det blevet gratis?

Der er flere rygter omkring grunden til det er blevet gratis. Et er, at spillet vil tilføje mini transaktioner, hvad de fleste gratis mobilspil har, hvor du skal betale for extra penge i spillet. Jeg tvivler dog på dette er grunden.

En anden mulig grund er, at Sims 5 kommer snart. Der er flere rygter om det, og endda et par spil hjemmesider der har lagt op omkring det, at man kan gemme spillet i sin ønskeliste.

Men jeg selv, tror det er fordi spillet er nu otte år gammelt og Sims tjener penge på udvidelserne. Og har besluttet, den måde, at få flere ind i spilserien. Dette er jo ikke første gang Sims 4 er gratis, de gjorde det gratis i en måned tilbage i 2019.

Hvad er Sims?

Dette spil er et virtuelt dukkehus, hvor du kan lave en familie, disse hedder simmer. Du kan bygge et hus og leve et liv med dem. Sims 4 er den fjerde generation af dette spil. Det første Sims spil kom ud i 2001.

Hvad er udvidelsespakker?

Sims 4 tilbyder fire forskellige slags udvidelsespakker, Expansion pack, Game pack, Stuff pack og Kit pack. Disse alle tilbyder nye ting, du kan købe til dit spil, der kan gøre det mere interessant.

Disse slags pakker er:

Expansion pack på en pris omkring 350 kr.

Game pack på en pris af 150 kr.

Stuff pack har en pris på 75 kr.

Disse tre pakker alle tilbyder nyt tøj møbler og spillemuligheder. En dyre pakke har mere indhold.

Kits tilbyder kun enden tøj eller møbler, og har en pris på 40 kr.

Min anbefaling

For Sims 4 er der mange udvidelser, du kan købe der kan forbedre dit spil, det er forskelligt hvad folk kan lide at lave i deres spil. Nogen kan lide at lave simmer, andre bygge huse, nogen spiller familie, andre fantasi. Her er mine anbefalinger for hvilke pakke der bedst, og hvor du får mest for pengene.

Expansions

Season

Cottage living

Snowy escape

Cats and dogs

Game packs

Spa day

Vampires

Parenthood

Werewolves

Stuff packs

Moschino

Tiny living

Nifty knitting

Paranormal

Kits

Ikke en eneste, de ikke pengene værd.

Er Sims 4 godt?

Personligt kan jeg rigtig godt lide Sims 4, men dette spil har mange problemer. Bugs; hvilket er fejl der er i spil, er noget Sims 4 lider hårdt af. Der har eksisteret mange bugs, der direkte gjorde spillet umuligt at spille, som lige nu hvor jeg skriver denne artikel har spillet et problem med at gemme. For nogle uger siden var der en bug, der gjorde simmer voksede op hele tiden så de døde af alderdom.

Jeg har brugt over 3000 kr. på udvidelser og spillet har ikke basis ting som en bil eller børnecykel.

Men ud over disse problemer, er Sims 4 et rigtig godt spil. Det er, hvad jeg vil sige det nemmeste Sims spil, du kan få. Så hvis du ikke har spillet, er det en god mulighed for at prøve et nyt spil nu, hvor det bliver gratis.

Anni og Ole 40 års jubilæum

Mette og Jan 25 års jubilæum