Er HBO ved at gøre en ende på tegnefilm?

Af Josefine Andersen

I år har Cartoon Networks 30 års jubilæum, men studiet lever måske ikke til at opleve deres 31. år, for deres ejer Warner Bros, har taget nogle af de værste beslutninger de kan.


Dexters Labratorie, Johnny Bravo, Ko og kylling og mange andre animerede tv-serier, vil du nok aldrig kunne se lovligt igen. Men hvorfor er de ikke tilgængelig? Hvorfor er jeg nød til at tage pirat hatten på, og se tegnefilm ved siden af en reklame der siger ”hotte singler fem kilometer væk”?

Skaber af Uendeligheds toget, et show der er blevet fjernet fra HBOmax og kan pirats. jeg poster billieder af frøer med hatte -Owen Dennis


Det et godt spørgsmål. Men der er ikke et godt svar, ærlig talt warner bros, der ejer Cartoon Network, har lave nogle underlige beslutninger på det seneste. som for eksempel, at aflyse den nærmest færdig Batgirl film, summer camp island sæson to der os var i sine sidste stadier, samt mange andre serier. Grunden til disse beslutninger kan være og er sikkert fordi, at HBO max, og Discovery+ går sammen som et network, og det lyder som om det burde være en god ting, der burde tjene penge til dem. Men faktisk har dette kostet dem over 3 billion dollars. Hvilket lyder vanvittigt. Og det er det.
Så på grund af det har de aflyst mange serier de ikke mener er populære nok til at holde i live. og den amerikanske HBOmax har fjernet over 40 tegnefilm serier fra deres streaming på kun et par uger.

Vi arbejde i fem år for at lave 100 episoder af animation, vi arbejde sent om aften, vi tog os ikke af os selv, vi var en familie af hårdt arbejdende tegner der ville lave noget smukt. og HBO har bare fjernet det som om det var ingenting. tegnefilm er ikke ingenting.

Og vi arbejde gennem en pandemi, for at lave 20 episoder der er vores smukkeste arbejde til dato, jeg kan ikke vente på i ser dem for I vil se dem. Jeg vil ikke hvile. -Julia Pot skaber af summer camp island

Men hvorfor er gamle serier som Dexter og Johnny slet ikke tilgængelig? Det er der forskellige svar på. De kan allerede være solgt til andre streaming service, eller de har ikke rettighederne til at sende dem.

Skattefar
En anden ting, der kan være skyld i manglende serier er skat. Når et filmfirma virkelig er på den, hvilket Warner Bros er lige nu, kan de få et stort skattefradrag ved at skrive en tv serie af, men ved at gøre dette kan de ikke længere tjene penge på denne serie, hvilket betyder de ikke kan sende det i tv, sælge merch, eller putte det på streaming. Sym-bionic Titan, Megas XLR, Beware the Batman som ikke engang hade alle sine episoder sent da de fjernede den og måske os snart Uendeligheds Toget er nogle animerede serier, der har været offer for dette.

Respektløsheden over for animation
Et andet stort problem er filmindustrien har aldrig respekteret animation. Det er altid blevet set som en barnlig ting, der ikke betyder noget, selvom Disney Animation er et af de største studier der er. Heller ikke selvom vi lige har haft en pandemi, der gjorde, at alt hvad der kunne laves var animation. Betyder det ikke noget. De store studier mener ikke det fortjener sin respekt.

Hvad kan du gøre?
Spred budskabet. Klag til HBO.


Se showene lovligt, hvis du kan. Jeg anbefaler at se ”Summer Camp Island” nu på HBO, fordi den ryger nok os snart af. hvis at de her shows er værd at beholde.

Anmeldelse af “Bullet Train”

Odense Blomsterfestival 2022