“Damsel” anmeldelse.

Af Josefine Andersen

Netflix præsenterer den originale fantasyfilm ”Damsel”. Filmen er ikke baseret på en bog. Det er muligt at få en bog om filmen, men denne bog er skrevet baseret på filmmanuskriptet. ”Damsel” er et gammelt engelsk ord der betyder pige.

Plottet

Mød den unge Elodie, hendes rige leder på grund af den hårde kulde i hendes land, for at hjælpe bliver hun trolovet med prins Henry. Men dette ægteskab vil kaste hende ud i en livs- og dødssituation. Hun må navigere sig gennem en drages hule, hvor hun snart vil finde ud af hun er ikke den første brud, der er endt her.

Kulisser og kostumer

Det en utrolig flot film. Slottet, grotten og dragen, er lavet med et højt budget. Kostumerne, er meget flotte. Jeg kan godt lide symbolikken I Elodies kjole, der langsomt bliver mere og mere ødelagt. For hvert stykke der bliver revet af udvikler hun sig i historien.

Er den god?

Det en underholdende eventyrfilm, med god action. Historien er dog ret plat. Den giver dig alt, du forventer i en fantasyfilm. Men den gav ikke mere end det, for historien er præcis, hvad du forventer. Den sidste del af filmen er ret langtrukken, når den virker som om den er ved at slutte, bliver der smidt et plottwist, der gør at den bliver længere.

Anmeldelse af filmen Kung fu Panda 4

Interview med Maja fra Det Centrale Handicapråd