Charlotte Røn stopper på Odense Værkstederne

Af: Rasmus Svendstrup

Den 1. september har Charlotte Røn valgt, at sige sin stilling op på Odense Værkstederne. Hvorfor hun har valgt det, og om hun kommer tilbage til Odense Værkstederne, har jeg interviewet Charlotte om. I kan læse mit interview herunder:

Hvor lang tid har du været ansat på Odenseværkstederne?

Jeg har været ansat på Odense Værkstederne i 7 år nu. Jeg har været lidt rundt omkring på de forskellige afdelinger, først var jeg på Camillagården, derefter kom jeg herind, til det der hed Kulturhuset hvor Mediehuset lå oppe ovenpå, overfor der hvor Egenproduktion ligger i dag.
Jeg har også været på Skovgården og så begyndte vi, at flytte alle sammen herind på Rytterkasernen. Til sidst kom jeg ud på Bregnevej, hvor jeg har været et halvt års tid.

Du har valgt at stoppe, hvorfor har du valgt at stoppe?

Jeg har valgt at stoppe, fordi jeg skal læse til noget andet. Jeg er glad for at være her, men jeg har nogle problemer med mine skuldre, og mine håndled, så jeg kan ikke holde til det længere. Det er derfor at jeg har valgt at stoppe, også fordi jeg vil prøve noget andet.

Hvilken uddannelse har du tænkt dig at tage?

Jeg skal gå på en skole der ligger nede ved havnen, her skal jeg tage en uddannelse som hedder Administrations Bachelor. Når jeg bliver færdig om 3 et halvt års tid. Med min nye uddannelse, skal jeg være studie og uddannelsesvejleder.

Jeg har fået lov til, at være vikar her på Odense Værkstederne, så I slipper ikke helt for mig. Samtidig med at jeg læser vil jeg fortsætte som vikar, hvis der er nogle personaler, som er syge, har ferie eller skal på kursus.
Vi alle på Odense Værkstederne ønsker Charlotte held og lykke fremover.

The Mumes på Bostedet Hvedevangen

Bålhygge i Sort gruppe