Butik og Egenproduktion

Af Line Bach Huus og Torben Markvardsen … .

I Butik og Egenproduktion er der 44 medarbejder og der er 5 faste personaler. I butikken gør vi meget ud ad kundepleje, højtider, salg og service og Den Rullende Butik.

Hver dag klokken 9:30 til klokken 10:00 holdes der morgenmøde. Der planlægger hver medarbejder, hvad de skal lave, og der tales om, hvad der ellers skal ske i løbet af dagen. For eksempel om der skal nogle nye ting ned i butikken og om der skal fyldes op med varer. Vi sætter nogle ting fra butikken udenfor så man kan se at butikken har åben.

Vi laver også nogle gavekasser med forskellige ting fra butikken. Vi laver mange flotte ting i Butik og Egenproduktion til butikken. Noget af det er glasvintergækker, strikkede huer og grydelapper, som så bliver filtet og så kommer der en hank i.

Huer dem strikker vi og syr en form for en kvist oven i toppen på huen
Vi syer også puder og stofservietter og mange andre flotte ting.

Vi pakker og leverer frugtkasser til mange forskellige virksomheder og institutioner.

Jeg synes det er en flot butik, som vi har.

Den Rullende Butik
I den rullende butik tager vi rundt og sælger en masse ting fra butikken. Vi pakker ting ud i en vores busser og kører vi ud og sælger mange forskellige steder.
Vi er blandt andet ude på Ørbækvej 100. Det er Odense Kommunes administration, hvor vi får solgt en masse ting. Og så har vi også været rundt med Den Rullende Butik på Odense Værkstederne.

Det er medarbejdere og personalet fra butikken, der er med rundt i Den Rullende Butik.

Julesnak med Diskofil

Anmedselsen af Jumanji The Next Level