Bendy and the Dark Revival anmeldelse.

Af Josefine Andersen

Efter et par års udsættelse er Bendy endelig tilbage i et nyt gyserspil. Det kan fås til PC på Steam, og vil snart komme til flere spille konsoller. Spillet har en pris på cirka 200 kr. hvilket jeg vil sige er ret billigt, efter som denne her slags spil plejer at koste mere end 300kr.

Hvad er Bendy?

Det et indiespil udviklet af TheMeatly Games

Bendy er en spilkarakter fra forskellige Bendy spil. Spilserien handler om et gammel tegnefilmsstudio, der er overtaget af Ink Monstrer. Bendy den lille djævel var filmstudiet mest kendte tegnefilms figur.

Pre-gænger

Det første spil i Bendy-serien var ”Bendy and The Ink Machine”. Et gyserspil, hvor du spiller som Henry, den originale skaber af Bendy, der er kommet for at besøge sin gamle chef Joey Drew. I hans tegnestudio, Joey Drew studios. Men han ender med at blive fanget og jaget af forskellige blækmonstre.

Ud over er der en app ved navn ”Bendy Nightmare Run”. Et gratis spil, hvor Bendy løber fra monstre.

Der er også et simpelt spil ved navn ”Boris and the Dark Survivel”, der kom ud fordi ”Bendy and the Dark Rivavel” var udsat. Det var et layover-spil til at holde fans hen, mens vi venter. I dette spil, spiller du som Boris, der prøver at finde ting til at overleve, mens han undgår the Ink Demon.

Plottet

I det nye spil, spiller vi som en tegner ved navn Audrey. Hun arbejder for Joey Drew studio, der er blevet opkøbt efter at være gået konkurs. Audrey bliver sammen med Wilson hevet ind i ink verdnen, efter at blevet druknet i blæk. Da hun vågner op finder hun ud af, at Wilson har besejret Ink demonen, men Audrey finder snart ud af, at Demon stadig går blandt dem. Nu må hun overleve gennem dette studio fuld af monstre.

Er spillet godt

Kvaliteten i spillet er gået meget op. Karakterer og omgivelser ser meget mere poloret ud. Plottet var interessant og fra starten sender dig ind i denne verden. Den har mange skræmmende scener, der forskrækker dig. Det er jo et gysser spil og de har gjort et godt, job med at give dig et gys.

Spillet tog flere timer at afslutte og det har forskellige slutninger, så er værd at spille mere end en gang. Jeg nød denne forsættelse til et spil jeg allerede holder meget af. Det en god opfølgning, der lever op til forventninger og var ventetiden værd.

Hvis du skynder dig at købe spillet, kan du nå at få den specielle jule-opdatering, hvor alle har nissehuer på.

Anmeldelse “Min ven krokodillen”

Odense Handicapråds Handicappriser 2022