Anmeldelse af “The last of Us”

Af Mikkel Andersen


The last of Us. Serien som er baseret på spillet.
Jeg synes det var en rigtig fed serie. Det er den bedste jeg har set siden Breaking Bad, Game of Thrones og The Walking Dead. Serien følger godt op på det første spil. I serien fortæller de lidt videre på historien. Både Pedro Pascal og Bella Ramsey spiller vildt godt som Joel og Ellie. Pedro er kendt fra The Mandalorian der kan ses på Disney+ og han er også kendt fra den anden Kingsman film – hvor han spiller Agent Whiskey som jeg ikke vidste. Bella er kendt fra Game of Thrones. Troy Baker og Ashley Johson lægger stemme til Joel og Ellie i spillet, og jeg synes faktisk de gør det bedre end Pedro og Bella. Der er også nogle steder at jeg synes spillet gøre bedre end serien.

6 stjerner til HBO´s The Last of Us

og serien kan ses på HBO Max

nu glæder jeg mig til en sæson 2,

Traileren til “The last of Us” kan ses herunder:

Anmeldelse: The Menu

Anmeldelse af “Hogwarts Legacy”