Anmeldelse af “Ternet Ninja”

Billede fra Ternet Ninja
Anmeldelsen er lavet af Steffen Karlsen og Line Bach Huus.
Filmen havde premiere den 25 december 2018. I starten af filmen ser man en fabrik i Thailand, hvor små børn arbejder med at lave ninjadukker. Den ene af drengene på fabrikken, laver ved en fejl den ternede ninja, som er med i hele filmen. Filmen er uhyggelig i starten, da drengen som straf bliver tæsket så meget, at han ender med at dø.
Den ternede ninja ender ved hovedpersonen, som hedder Aske. Det er hans onkel, onkel Stewart som giver Aske den ternede ninja i fødselsdagsgave. Da Aske har fødselsdag, ser man Terkel, fra Terkel i kniben. Og Terkels far, og Terkels mor.
Den ternede ninja er på en hemmelig mission, som han beder Aske om at hjælpe ham med. Til gengæld hjælper den også Aske med at bekæmpe den dreng, som er efter Aske og som driller ham hele tiden. Drengen som driller Aske hedder Glenn. På et tidspunkt udfordre Aske Glenn i en slås kæmp, hvor Glenn tror, at han skal slås med Aske. Det viser sig at Aske snyder ham så kommer han i en fælde. Det ser sjovt ud. Det er den ternede ninja som træner Aske, så han er klar til at slås imod Glenn.
I filmen er der en pige fra skolen som Aske er vild med, hun hedder Jessica. Efter slåskampen synes Jessica, at Aske er sej, så hun invitere Aske til sin fest. Til festen går det helt galt for Aske da den ternede ninja ødelægger det for ham.
I filmen er der også en sjov scene med en hund som hedder Bingo. Den reagere hver gang man siger dens navn, og på et tidspunkt er den ved at løbe efter Aske og den ternede ninja, da Aske kommer til at sige hundes navn. Det ser meget sjovt ud.
Hvad der ellers sker i filmen vil vi ikke røbe, det synes vi at man selv skal finde ud af.
Vi synes, at det er en rigtig god, og sjov film. Og vi synes at den er meget bedre end Terkel i knibe. Vi kan godt anbefale at tage ind i biografen og se Ternet ninja. Filmen har en aldersgrænse som er på 11 år.
Filmen er en dansk animations film. Der er også lavet en bog af samme navn som filmen. Det er Anders Matthesen som er forfatter på bogen og har skrevet manuskriptet til filmen. Han lægger stemme til alle personerne i filmen på nær Aske og Jessica.
Det som vi godt kan lide ved filmen er, at der er mange sjove scener med i filmen. Vi undre os over sådan som filmen starter. Filmen varer i 1 time og 21 minutter.
Vi vælger at give filmen Ternet ninja seks ud af seks stjerner, da den er god og sjov hele vejen igennem.

Aquaman – Kongen af Altantis

Pressemøde på Musicalen Leonora Christina