Anmeldelse af “Spellcaster University”

Skrevet af Josefine Andersen

Grip dine besværgelsesbøger for Sneaky Yak Studio inviterer dig til at bygge din egen magiskole i deres nye spil. Spellcaster university, dette spil er på Engelsk og tilgængelig på Steam for 20,99 Euro eller 156 kr. 

Hvad går spillet ud på?
Spillet er i samme stil som Fallout shelter og Simtower. Hvor du bygger etager en for en med rum, der gør forskellige ting. I Spellcaster university er temaet en magiskole, så du bygger mest klasseværelser og soveværelser, for at bygge disse rum skal du bruge penge og spillekort. Disse kort er tilfældige og kan tilbyde mange ting, alt fra en kat til en gymnastiksal.

Du kan også lave forskellige kollegier, med deres egne uniformer og våbenskjold.

Du kan vælge forskellige specielle evner for disse kollegier, der kan give bonusser til dem der i det. Personligt fandt jeg det virkede bedst at have et kollegie for gode elever og et for dårlige.

For spillet handler om at uddanne så mange magikere som du kan, så du kan være forberedt på det onde, der vil ødelægge din skole.

Skulle jeg købe det?
Hvis du vil bygge din egen Hogwarts så er det et meget sjovt spil. Men hvis du kun er interesseret i spilmekanikken, så findes der flere gratis spil der er magen til. Fallout Shelter som et eksempel. Personligt nød jeg spillet, men der er plads til forbedringer, hvilket jeg forventer vil komme i fremtiden, siden det er blevet norm for videospil, at de bliver opdateret og forbedret efter udgivelse.

Anmeldelse af “Mortal Kombat 2021”

Svendfestival 2021